Muzeum v knize: jedinečné knihy s vloženými dokumenty

Poznejte historii na vlastní oči! Vydavatelství Computer Press představilo v rámci edice Muzeum v knize v letošním roce množství novinkových titulů – z aktuálních jsou to zejména Elvis Presley, Star Wars, Impresionisté nebo třeba Sametová revoluce – kronika pádu komunismu 1989

Díky jedinečnému zpracování těchto publikací máte možnost prohlédnout si na vlastní oči faksilimie skutečných dokumentů – vzít do rukou různé dobové tiskoviny, osobní korespondenci nebo jiné unikátní materiály, které jsou do knihy vlepeny nebo zasunuty do zvláštních kapes. Poznávání historie tak dostává nový rozměr. To, co vám knihy z edice Muzeum v knize umožňují, nelze nazvat pouhým „čtením“: procházíte s nimi historií, jste přímými účastníky událostí, z řady unikátních dobových materiálů na vás přímo dýchá autentická atmosféra. Je to, jako byste byli přímo v muzeu. A to vše z pohodlí vašeho domova.

Využijte jedinečnou možnost získat všechny knihy z edice Muzeum v knize s mimořádnou slevou 30 % v období 26. 10.–1. 11. 2009.

Kompletní nabídku knih z edice Muzeum v knize naleznete ZDE.

Sleva je platná na vybrané knihy pouze v internetovém obchodě http://knihy.cpress.cz v termínu 26. 10.– 1.11. 2009 nebo do vyprodání zásob. Slevu není možné kombinovat s jinými slevami.

Další článek: Víkendová herní polévka 22/2009

Témata článku: , , , , , ,