Na Amazonu se objevila PC verze akčního RPG Horizon: Zero Dawn

Kolotoč spekulací kolem akčního RPG z dílny Guerrilla Games se opět roztáčí. Tentokrát ho rozběhl internetový obchod Amazon.

Horizon: Zero Dawn se už dříve stal předmětem spekulací o PC verzi a nyní je ještě více rozvířil internetový obchod Amazon ve svojí francouzské verzi, který na své stránky hru pro počítače uvedl. Oficiálního potvrzení jsme se ale nedočkali a musíme tak jenom doufat, že jde o únik informací, který se stal příliš brzkým zveřejněním. Ostatně úniků už bylo více než dost.

d590d6f0-7987-446e-896a-9cf29b1967ef

Stránka, která se na Amazonu objevila ovšem neobsahuje žádné konkrétní informace ani jiné náznaky toho, že jde skutečně o definitivní stvrzení počítačové verze. Při nejmenším je to ale zajímavá shoda náhod, protože Horizon bude brzy slavit třetí výročí od vydání. Právě k němu by se hra mohla objevit již v oficiální formě. Sony se k záležitosti zatím stále ještě nevyjádřilo. Pokud se ale sílící spekulace potvrdí, půjde o zlomový krok, který by se stal precedentem pro příchod konzolových kousků od Sony na počítače. 

Váš názor Další článek: PS Plus hry na měsíc březen odhaleny, budete bojovat s bájnými kolosy

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,