Na detaily o The Elder Scrolls VI si počkáme ještě roky, tvrdí Pete Hines

Pokračování oblíbené RPG série je zřejmě stále v nedohlednu. Strach ale nemáme. Vydavatel nám třeba ještě ke zkrácení času stihne naservírovat Skyrim pro next-gen.

Pete Hines z Bethesdy dal jasně najevo, že i přes odhalení prací na The Elder Scrolls VI se ještě zdaleka nemáme těšit ani na detaily o hře. Těch se podle všeho nedočkáme ještě několik let. "Bude to po Starfield, o čemž zatím nevíte nic. Takže pokud po mě chcete detaily nyní a ne za několik let, budu vás muset zklamat," odepsal Hines jednomu z fanoušků na Twitteru tázajících se na informace o nových Elder Scrolls.

Hra se přitom oficiálně představila už na E3 2018, když Bethesda přinesla jenom záběr na krajinu a nápis The Elder Scrolls VI. Ničeho víc jsme se nedočkali a mluvilo se spíše o jiných značkách. Že půjde o next-gen titul se tak nějak počítalo, ale nyní to vypadá, že i v rámci next-genu vyjde hra relativně pozdě. Přece jenom první detaily a několik let nebudí příliš optimismu. Podobně zdrženlivě se vyjadřoval i Todd Howard, který minulý rok řekl, že hra je ještě velmi daleko.

Nejvíce se spekulovalo o letech 2021 až 2022. Vývojáři ale očividně nechtějí moc mluvit ani o těchto vzdálených datech, takže nezbývá než počítat s tím pozdějším pouze jako s optimistickou variantou. 

Váš názor Další článek: Resident Evil 8 bude nejtemnějším dílem série

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,