Na Grand Theft Auto 6 si počkáme ještě nejméně čtyři roky

Peněženky schovat, tohle bude na dlouho.

O dalším dílu populární gangsterské série Grand Theft Auto kolují spekulace a informace víceméně neustále. Nyní bychom ale mohli konečně dostat alespoň informaci o přibližném okně vydání, které rozhodně není blízko. 

Detaily přinesl insider Tom Henderson, který už dříve informoval například o hře Battlefield 2042, což se později potvrdilo. Ten nyní tvrdí, že GTA 6 bychom měli vidět na našich obrazovkách ne dříve než v roce 2024 nebo 2025. Důvodem by měly být mimo jiné i nové pracovní podmínky v kancelářích Rockstaru, kdy se studio stará o zdraví svých zaměstnanců a chce se za každou cenu vyhnout crunchi, což chválíme. 

Informace Hendersona později potvrdil také sám Jason Schreier z Bloombergu, což jim dává ještě větší váhu. Ostatně, jen málo kdo předpokládal, že se k nám šestý díl série dostane dříve než za několik let, Rockstar je znám svým smyslem pro detail a s projekty většinou nespěchá. Je tedy dobré vědět, že hra bude opět vypiplaná a že se v nadcházejících letech můžeme začít těšit. 

Váš názor Další článek: Tipy na 22 očekávaných herních pecek, které by měly vyjít ještě letos

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,