Na mobily se chystá Diablo Immortal, bude to pořádné akční RPG

Chybí vám na mobilech kvalitní akční RPG? Blizzard vám udělá radost.

Pro někoho to možná může být zklamáním, ale dalšího dílu fantasy série Diablo pro PC a konzole se zatím nedočkáme. Blizzard před pár dny oznámil zbrusu novou hru z oblíbeného univerza, ta ale dorazí na mobilní platformy.

O nějakou rychlokvašku ale rozhodně nepůjde. Diablo Immortal má být zcela plnohodnotné akční RPG, jak značku známe a milujeme, jen si ji budete moci zahrát víceméně kdekoliv. Příběhově zapadne mezi druhý a třetí díl velké série a odhalí spoustu zajímavostí, které nám zatím byly skryty. 

Jinak jde o Diablo se vším všudy. Těšit se můžete na šest ikonických tříd včetně Barbara, Mnicha či Necromancera, každá upravitelná a se svými unikátními schopnostmi. Stěžejním prvkem hratelnosti bude brutální řež, hledání pokladů a komunikace s mnoha NPC postavami herního světa. 

Také ovládání a uživatelské rozhraní bude kompletně přizpůsobeno dotykovým obrazovkám, takže by měl být přechod z myši na displej přirozený a okamžitý. Samozřejmostí bude i kooperační multiplayer, takže si dobrodružství budete moci sjet s přáteli. 

Láká vás to? Přihlaste se do bety!

Diskuze (11) Další článek: Sid Meier's Civilization: Nový úsvit - král je mrtev, ať žije král? (recenze)

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,