Na návštěvě Egypta v traileru akční adventury Curse!

Letošní rok (a především jeho druhá polovina) jistě není obdobím, které by mohlo být zatracováno pro nedostatek kvalitních herních počinů. Krom mnoha first-person akcí se můžeme těšit také na akční adventuru Curse: The Eye of Isis, kombinující v sobě období konce 19. století a oblast starověkého Egypta. O kvalitách hry se můžete přesvědčit z nového traileru o délce jedné a půl minuty. Plné verze titulu Curse: The Eye of Isis se dočkáme v říjnu letošního roku, hra je v přípravě pro PC i konzole PS2 a XBox.

Více o příběhu Curse: The Eye of Isis vám prozradí následující úryvek z našeho rozhovoru:

"Doupě: Můžete nám přiblížit příběh, který stojí v pozadí vaší poslední připravované hry Curse: The Eye of Isis? Ve zkratce nám prosím popište také artefakt "Eye of Isis" a význam této relikvie.

Jason White: Příběh naší hry je zasazen do období v roce 1890 a všechny hráče zavede z musea v Londýně až k srdci egyptské pyramidy. Jádrem celého příběhu je nevyčíslitelně cenná relikvie zvaná "Eye of Isis", jejíž zcizení uvolnilo do světa temné síly zla nepředstavitelné moci - tzv. prokletí! Zatáhnuti do těchto hrůzných událostí jsou technik Darien Dane a jeho přítelkyně, vědecká pracovnice Victoria Sutton."

Související informace (Curse: The Eye of Isis):
Homepage hry: http://www.cursegame.com
Výrobce hry: Asylum Entertainment
Distributor hry: Wanadoo
DIstribuce v ČR: ?
Předpokládané datum vydání: Říjen 2003

Download (trailer, 8,7 MB): Doupě

Zdroj: Gamer`s Hell

Váš názor Další článek: Lara Croft ve videu Tomb Raider: Angel of Darkness

Témata článku: , , ,