Na návštěvě v nVidia ČR – Battlefield 3, 3D Vision 2 atd.

Byli jsme se podívat do české pobočky společnosti nVidia, kde byl k dispozici Battlefield 3 na našlapané mašině. Tak jsme natočili i rozhovor.

Podzimní sezóna špičkových her je tu a analytici odhadují, že by hráči mohli kvůli hrám jako Battlefield 3, Batman: Arkham Asylum, Skyrim, či Modern Warfare 3 investovat do nákupu nového herního hardwaru až miliardu dolarů. Pro nVidii, známého výrobce grafických a dalších čipů, se jedná o důležitou dobu a velký důraz kladou aktuálně hlavně na jeden titul – Battlefield 3. Proto uspořádali krátké setkání, kde si novináři mohli hru vyzkoušet na špičkové sestavě s procesorem i7 přetaktovaným na 4 GHz, 8 GB RAM a dvoujádrovou kartou GeForce GTX 590.

V kombinaci se 40palcovým monitorem to byl zážitek skutečně bombastický. Kromě Battlefieldu 3 byla k vidění i nová generace brýlí 3D Vision a něco do sebe měl i brutální herní notebook Alienware s cenou 120 000 Kč. Když už jsme tam byli, natočili jsme krátký rozhovor s Davidem Koblížkem, právě o tom, co může nVidia pro hráče nabídnout.

Jako takové bonusové video máme i delší ukázku z hraní Battlefield 3 na výše zmiňované sestavě, kde hra běžela v 1920x1080 na Ultra detaily úplně s přehledem a bez problémů. Pokud Karlovi to hraní občas nejde, tak to omluvte – je to jinou myší, než na kterou je zvyklý, jinou klávesnicí, židlí…no, znáte to. Mimochodem, recenzi Battlefield 3 čekejte na Doupěti v nejbližších dnech.        

Váš názor Další článek: 4,6 mil. rozeslaných kopií nového Batmana

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,