Na odhalení nové hry od Bethesdy si ještě počkáme

I přes aktivní množení spekulací o čtvrtém dílu Fallouta bude chvíli trvat, že se dočkáme oficiálního odhalení. Prohlásila to samotná Bethesda.

Možná si vzpomenete na uniklý dokument z castingu, který pojednával o Bostonském zasazení pro nový Fallout, stejně jako povedeném vtípku s rádoby blížícím se odhalením. V nejnovějším rozhovoru pro RPS se Todd Howard, ředitel projektů Bethesdy, nechal slyšet, že to nebude jen tak.

Vtípek to byl velmi, velmi kvalitní a vlastně je to svědectvím síly naší fanouškovské základny. Často si půjčujeme nápady od našich fanoušků,“ řekl Howard.

Na otázku, zda je Fallout 4 opravdu ve vývoji a zda mají úniky něco společného s realitou odpověděl Todd jednoduše: „Nemáme přesně vyznačený čas pro oznámení naší další hry, ale určitě to bude chvíli trvat. Už jsme si přes ta léta na všechny ty otázky a zvědavosti zvykli, lidé chtějí informace. V současné době zkoušíme různé nápady, a zda se uchytí, a poté najdeme správný čas na jejich odhalení.

Howard také poznamenal, že je PC zcela bezkonkurenční platformou pro jejich tituly, v mnohém díky počet modařké komunitě. Je ale rád, že se nové konzole architekturou blíží PC, díky čemuž bude mnohem jednodušší vymýšlet nové věci a aplikovat je v praxi.

Váš názor Další článek: Arkádová plošinovka Strider v multimediálním nášupu

Témata článku: , , , , , , , ,