Na PlayStation Nation proběhne turnaj ve FIFA 18

Díky spolupráci PlayStation CZ a Adidas proběhne 19. listopadu turnaj ve hře FIFA 18. Hlavní cenou bude PlayStation 4 Pro.

 

Turnaj proběhne v Galerii Hauch v Praze 19. listopadu od 10:00, v době, kdy tam bude probíhat akce PlayStation Nation. Samotnému turnaji bude předcházet šestice kvalifikačních turnajů, která určí 16 nejlepších hráčů. Tato hráčská elita se ve finálovém turnaji utká ve formátu čtyř skupin po čtyřech hráčích s následným Play-off pro osm nejlepších hráčů BO3 (na dva vítězné zápasy). Turnaj bude živě přenášen na facebook stránce a youtube kanálu PlayStation CZ. Nebude chybět ani moderátor Michal Jinoch, kterého můžete znát ze stanice Nova Sport.

Pokud se chcete zúčastnit kvalifikace a dostat šanci vyhrát v turnaji, jedinou podmínkou je konzole PS4 s hrou FIFA 18 a předplaceným PS Plus. Také musíte včas potvrdit svou účast, minimálně 10 minut před začátkem turnaje. Pokud kvalifikační zápas vyhrajete, jdete rovnou do finále. V opačném případě se musíte umístit do top 16, díky čemuž získáte body a třeba se díky tomu postupně do finále vypracujete. Kvalifikační zápasy probíhají 2.11., 5.11., 7.11., 9.11., 12.11. a 14. 11. vždy od 20:00.

fifa_2.png

Vítěz turnaje získá PS4 Pro v bundlu s FIFA 18, nepřijde si však zkrátka ani druhé a třetí místo s zatím nejmenovanou cenou v hodnotě 5000 Kč. Všichni účastníci obdrží 4600 FIFA Pointů. Pro bližší informace zavítejte na topgaming.eu.

Váš názor Další článek: Not a Hero DLC k hororu Resident Evil 7 v novém traileru

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,