Na PS2 a Xbox se chystá pokračování hororu The Suffering

I přes prodejní neúspěchy hororu The Suffering se autoři rozhodli pro vytvoření pokračování. The Suffering 2 by měl, stejně jako starší bratříček, nabídnout hned tři různé příběhové konce. Dokonce si budete moct vybrat i ze tří různých začátků, a pokud vám zůstali na paměťové kartě uložené pozice z jedničky, můžete navázat.

Na začátek bychom měli dostat na výběr ze dvou situací - vrah rodiny, nebo neprávem odsouzený - od čehož by se měla odvíjet nejen dějová linka, ale i velké množství různých herních situací. Příběh se odehrává v rodišti našeho (anti)hrdiny. A věřte, že pokud jste se minule v sanatoriu báli při každém nadechnutí, nebude to nyní o nic lepší. Město Baltimore totiž stírá hranice mezi realitou a výplody fantazie v ještě větší míře. 

   

Ke slovu se nyní dostane i Torquetova žena jménem Carmen, jež byla v minulém díle přítomna jako schopnost vítězit nad zlým démonem. Teď se tedy dočkala i samostatné postavy ve hře. Ovšem její úloha zůstala nezměněná, začne-li se chování vymykat Torquetovi z rukou, je tady ona právě aby pomohla. Na hráčových činech bude závislá i vizuální podoba hrdiny, čím hůře se bude chovat, tím bude jeho tělo ohavnější. Naopak, bude-li všechny ochraňovat a způsobí minimum škod, může se dočkat i pomyslné svatozáře. Hlavní slovo má i nadále akce. Objeví se sice různé logické úkoly, opět však pouze v míře podobné původní hře. Celkově by mělo být prostředí mnohem variabilnější.

 

Comebacku se dočkají i jiné slavné osobnosti; namátkou třeba šílený dr.Killjoy. Dále se dočkáme úplně nové osoby, která by se měla stát jednou z ústředních postav. Bude jí Jordan, nezávislá vůdkyně vojenské organizace The Foundation. Těšit se můžeme i na daleko větší počet příšer, ke starým známým přibude patnáct nových kousků. The Suffering 2 by měl vyjít na PS2 i Xbox již tento podzim.  

Zdroj: GamesRadar

Váš názor Další článek: OPS2, lednové číslo – 100 her pro rok 2005

Témata článku: , , , , , , ,