Na PS4 si zahrajeme všechny díly Yakuzy

Fanoušci Yakuzy soutva dohráli nejnovější kousek série a už vědí, že ještě dlouho budou mít co na práci. V srpnu se totiž mohou těšit na odstartování série remasterovaných dílů z předchozí generace Playstationu.

SEGA má fanoušky Yakuzy očividně v lásce, a tak jim nedá ani na chvíli vydechnout. Po Yakuze 6 se za tři měsíce budou moci vrhnout na Yakuzu 3 a později také na další dva díly. Jestli si ale zahrajeme i my, to se dozvíme později. Remastery jsou zatím potvrzené pouze pro Japonsko.

Do kalendáře si rovnou můžete poznačit datum 9.srpna, kdy uvidí světlo světa zkrášlená trojka. Čtyřky bychom se měli dočkat na podzim a pátý díl potom můžeme očekávat na jaře 2019. Všechny tři díly budou mít zlepšené rozlišení a framerate.

Se zpřístupněním těchto tří dílů budou mít všichni fanoušci možnost zahrát si kompletní sérii Yakuza na PS4. Yakuza 0, Yakuza Kiwami (remake Yakuza 1) a Yakuza 6: The Song of Life jsou pro konzoli momentálně dostupné. "Ve výrobě" jsou potom právě remastery Yakuzy 3,4,5 a Yakuza: Kiwami 2 (remake Yakuza 2), která vychází pro západ v srpnu. 

Takže pomalu začněte chystat arzenál a jede se do Japonska.

Váš názor Další článek: Sci-fi RPG Immortal: Unchained si zahrajete začátkem září

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,