PC | RPG

Na Stargate Worlds se pořád pracuje

Není to tak dlouho, co jsme o očekávané onlinovce Stargate Worlds psali naposledy, tehdy ve spojení s vršícími se účty, které vydavatel jaksi pozapomněl platit, a už se k ní vracíme znovu. Vydavatelská společnost FireSky totiž prozradila, že je prý vše v nejlepším pořádku, a vývoj hry zdárně spěje kupředu. Alespoň to mluvčí zmíněné firmy uvedl na oficiálních stránkách hry, přičemž přidal i něco málo informací ze zákulisí.

stargateworlds42.jpgstargateworlds48.jpg

"Oficiálně mohu potvrdit, že se na hře stále pracuje, a náš tým každý den dře, aby titul dokončil," čteme v prohlášení. "Členové tvůrčího týmu jsou v kanceláři sedm dní v týdnu, ve snaze doručit na trh Stargate Worlds. Samozřejmě, je pravda, že vývoj hry byl poznamenán probíhající ekonomickou krizí."

"Nicméně, díky úžasným investorům se nám stále daří disponovat dostatečným množstvím financí, abychom udrželi tým programátorů v maximálních otáčkách. V současné době navíc jednáme s několika potenciálními účastníky, kteří by mohli pokrýt některé naše výdaje spojené s tvorbou tohoto projektu."

Zdroj: Oficiální stránky

Váš názor Další článek: Will Wright opouští EA i Maxis

Témata článku: , , , , ,