Na Steamu odstartovala letní slevová akce, držte si peněženky

Peněženky schovejte se! Steam Summer Sale právě začala a jako vždy přináší nemilosrdné a neodolatelné nabídky.

Steam už tradičně pořádá každý rok několik výprodejů s brutálními slevami. Ty nenechají na pokoji žádného hráče a jeho výplatu. Není se také čemu divit, když můžete narazit na nejednu AAA herní pecku doslova za pár kaček.

Slevy budou k dispozici až do 5. července a každý den najdeme v nabídce několik doporučených nabídek. Dnešní doporučené nabídky obsahují třeba Ni No Kuni 2, PUBG, sérii Fallout, Halo Wars: Definitive edition a spoustu dalších.

Kromě slev na vás na Steamu čeká také nová hra v prohlížeči. Můžete si ji zahrát zatímco si budete stahovat jednu z desítek her, na které později ani nesáhnete, protože budete mít plné ruce práce s jinými. Jmenuje se Saliens a budete v ní muset obsazovat planety. Z každé planety budete mít šanci odnést si hru a čím více času na planetě strávíte, tím větší vaše šance budou.

steam-summer-sale.png

Jako příklad můžeme uvést třeba planetu rebootů, která vám dá šanci na Shadow Warriora, Tomb Raider, Thief a nebo Strider. V průběhu Summer Sale by se měly objevit ještě další planety s jinými hrami, než jaké jsou v současné nabídce. 

Chystáte se letních slev využít a provětrat své účty?

Váš názor Další článek: TES Online: Summerset - je horko, není tu Summer? (recenze)

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,