Na svět se prodraly první screenshoty z Halo 4

Přidat další názor  |  řadit od nejstarších Komentáře nyní řadíme od nejnovějších.
Tímto odkazem můžete řazení změnit.
 |  zobrazit bez stromu  |  nových příspěvků: 2

Diskuze k článku

Smash!  |  06. 03. 2012 11:34

Cože, žádná reakce, žádnej příspěvek? Tak to rád a s potěšením prolomím ledy. Jako jeden ze skalních fanoušků série Halo bych totiž jen rád dodal, že čtvrté pokračování Halo se zdá být více než-li slibné, i přes veškeré "pochybnosti" vůči nově vytvářející spol. se na konec skutečně zdá, že Halo 4 bude a je ve více než dobrých rukou. .řečnicky řečeno. Master Chief jako hlavní protagonista příběhu tentokrát skutečně povýšil, tvůrci z 343 Industries přišli s naprosto novým vizuelním pojetím a především s novým vzhledem Master Chiefa jako takového. Takto vypadající Chief vydrží jistě na dlouhou dobu neokoukaný, stylový a originální. Téměř "všechny" prvky kterými se doposud čtvrtý díl mohl pochlubit dle mého názoru přesvědčují o své "propracovanosti" a míře vážnosti se kterou tvůrci k pokračující sérii náležitě přistupují. Když vše dobře dopadne, opět bude důvod vážit si originality a vyjímečnosti.
)Zdravím( všechny fandy Call of Duty ala Modern Warfare s kalhotama staženýma "hluboko" pod kolenama! Poprosil bych vás hoši tak leda o toaletní papír. .bez urážky bych prosil, prosím. .

 |   |  Odpovědět
Smash!  |  06. 03. 2012 11:32

Cože, žádná reakce, žádnej příspěvek? Tak to rád a s potěšením prolomím ledy. Jako jeden ze skalních fanoušků série Halo bych totiž jen rád dodal, že čtvrté pokračování Halo se zdá být více než-li slibné, i přes veškeré "pochybnosti" vůči nově vytvářející spol. se na konec skutečně zdá, že Halo 4 bude a je ve více než dobrých rukou. .řečnicky řečeno. Master Chief jako hlavní protagonista příběhu tentokrát skutečně povýšil, tvůrci z 343 Industries přišli s naprosto novým vizuelním pojetím a především s novým vzhledem Master Chiefa jako takového. Takto vypadající Chief vydrží jistě na dlouhou dobu neokoukaný, stylový a originální. Téměř "všechny" prvky kterými se doposud čtvrtý díl mohl pochlubit dle mého názoru přesvědčují o své "propracovansoti" a míře vážnosti se kterou tvůrci k pokračující sérii náležitě přistupují. Když vše dobře dopadne, opět bude důvod vážit si originality a
)Zdravím( všechny fandy Call of Duty ala Modern Warfare s kalhotama staženýma "hluboko" pod kolenama! Poprosil bych vás hoši tak leda o toaletní papír. .bez urážky bych prosil, prosím. .

 |   |  Odpovědět
Zasílat názory e-mailem: Zasílat názory Můj názor