Na trh míří vylepšený headset SteelSeries Arctis 3 Bluetooth

Společnost SteelSeries uvádí na trh vylepšenou verzi headsetu Arctis 3 Bluetooth, který lze využít s herní konzolí Nintendo Switch.

Na základě zpětné vazby od uživatelů byl headset osazen několika novinkami, nabídnut za upravenou cenu 129 euro a je připraven pro práci s nově oznámenou službou Nintendo Switch Online. Sluchátka Arctis 3 Bluetooth umožňují hráčům připojit se ke konzoli Nintendo Switch přes 3,5mm konektor a zároveň pomocí Bluetooth bezdrátově k mobilní aplikaci Nintendo Switch Online.

Arctis 3 Bluetooth je první headset na trhu, který bez problému dokáže poskytnout zvuk ze zařízení připojených kabelem i bezdrátově skrze Bluetooth,“ říká Brian Fallon, SteelSeries Audio Category Manager, a dodává: „Toto unikátní řešení dělá z headsetu ideální volbu pro hráče využívající konzoli Nintendo Switch a novou službu Nintendo Switch Online.“

steelseries-arctis-3-bluetooth-headset-e1510062173447.jpgarctis3.0.jpgpurchase-gallery-a3-bt-2019-hero.png__1850x800_q100_crop-scale_optimize_subsampling-2.pngpurchase-gallery-apro-wireless-hero.png__1850x800_q100_crop-scale_optimize_subsampling-2.png

Nová verze sluchátek nabízí obdobná vylepšení, jaká byla nedávno představena v řadě Arctis. Zesílenou paměťovou pěnu na náušnících, zjednodušený kabelový systém a podporu rozšířené odezvy bassů. SteelSeries Arctis 3 Bluetooth disponuje kvalitním ClearCast mikrofonem, flexibilní hlavovým mostem v podobě čelenky a povrchem náušníků z AirWeave tkaniny.

SteelSeries Arctis 3 Bluetooth je kompatibilní s počítačem, konzolemi PlayStation, Xbox One, Nintendo Switch, s headsety pro virtuální realitu a chytrými telefony.

Zdroj: TZ

Váš názor Další článek: Podívejte se na detailní představení technologie Ray Tracing z Metro Exodus

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,