PC | Akce

Na Ukrajině vzniká Scivelation

Ukrajina toho světu dala hodně. Andriye Shevchenka, strach z jaderných elektráren, S.T.A.L.K.E.R.a; a jak to tak vypadá, rozhodně ještě neřekla své poslední slovo. Tamější tvůrčí studio, Black Wing Foundation, totiž aktuálně pracuje na third-person střílečce - Scivelation.

Tu do svého vydavatelského plánu nedávno zařadila společnost TopWare Interactive, díky čemuž se hra dočkala takového polo-oficiálního představení. Vězte tedy, že na trh by se mohla podívat už někdy v průběhu příštího roku, přičemž se počítá s uvedením na PC i konzole.

1.jpg2.jpg

V obou případech pak zavítáte do stejného, post-apokalyptického světa (naši východní skoro-sousedé snad ani nemají jinou vizi budoucnosti; ale po Černobylu se vlastně není čemu divit), v němž se celý svět ocitnul pod jednotnou diktaturou - Režimem.

Vaším úkolem tedy bude držet hlavu dole, chodit na striptýz, souložit se vším co se hýbe  a doufat, že si vás systém nebude všímat dost dlouho na to, aby vám vyrašily alespoň první náznaky pubického ochlupení. Ehm ... fajn, to jsme si tak trochu vymysleli. Ale jen proto, že realita je nudná! Váš herní avatr totiž ve skutečnosti bude členem odboje bojujícího za svobodu lidstva. Zase!

Zdroj: Eurogamer

Dostupné pro: PC, X360, PS3
Žánr: Akce
Výrobce: Black Wing Foundation
Začátek prodeje: 2010
Váš názor Další článek: Ranní diskuse o Starých Dobrých Hrách

Témata článku: , , , , , , ,