PC | Akce

Na upíry ve Vampire Hunters

Věříte na upíry? Pokud ano, tak se můžete těšit na velmi zajímavou hru, kde tyhle nelidská stvoření sehrají důležitou roli. Neznámé, tajuplné a strašidelné město je zahaleno tmou, uprostřed starého přístaviště bylo před malou chvílí nalezeno mrtvé tělo nejzkušenějšího a nejslavnějšího upírského lovce. Noc je opravdu temná a chladno doléhá na všechny. Zprvu padá podezření na nemrtvé a i proto se vyšetřování ujme dobrodruh, který žil dlouhá léta ve společnosti upírů. V tom se roztočí kolotoč záhadných vražd a začnou se dít podivné věci, jež postrádají jakýkoliv motiv či vysvětlení. Lidstvo okamžitě začne útočit na upíry, ti však nemají s útoky ani vraždami nic společného, jak tohle dopadne, je pouze ve hvězdách…

Vampire-Hunters-4.jpg

Příběh Vampire Hunters hráče zavede do deseti různých lokalit; podíváte se do Starého Harbonu, rybářského spolku, centra, vesnic, navštívíte prastarý maják, strážní věž, staré továrny a například i nejrůznější lodě. Všechny lokality jsou provázané a společně vytvářejí nedílný komplex. Bez problémů se budete moci pohybovat z jedné lokace do druhé, a to bez jakéhokoliv načítání.

Vývojářský tým Cmedia podle dostupných informací dbá především na atmosféru, která bude prý velmi temná a strašidelná. Tomu bude dodávat náboj nejenom kvalitní soundtrack ale i hlavní hrdina, jež ovládá nejrůznější kouzla, dostane se ke speciálním zbraním a postupně se mu budou jeho dovednosti a schopnosti zlepšovat, což mu zajistí velký respekt a někteří nepřátele raději před ním vezmou nohy na ramena.

Vampire-Hunters-1.jpgVampire-Hunters-2.jpg

Vše bude probíhat na tahovém bojovém systému zvaném ATBS, jež můžete znát z japonských RPGček a zejména z Final Fantasy série. Dočkáte se také logických hádanek a velkého inventáře, kde budete muset skládat nejrůznější věci dohromady.

Jistě jste poznali, že se jedná o akční RPG hrané z pohledu třetí osoby. Pokud si budete chtít Vampire Hunters zahrát bez větších problém, bude muset váš stolní miláček disponovat procesorem o frekvenci alespoň 1,3 GHz, grafickou kartou s 256 MB (doporučuje se však 512 MB) a samozřejmě dostatečným místem na pevném disku. V tomto případě by mělo postačit 1,7 GB.

Vampire-Hunters-3.jpg Vampire-Hunters-5.jpg

Zdroj: Worthplaying, homepage
Dostupné pro: PC
Žánr: Akce | akční RPG
Výrobce: Cmedia | Webové stránky hry
Diskuze (4) Další článek: Interplay ukázal koncepty Fallout MMO

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,