Na Wii vyjde další horor, Volání

Majitelé konzole Nintendo Wii se budou začátkem roku 2010 opět bát, jelikož Konami připravuje novou hororovou hru s názvem Calling (česky Volání). Název však titul nedostal jen tak pro nic zanic, jelikož právě volání je hlavním příběhem celé hry. Hráč bude ponořen do hororové atmosféry plnou nejrůznějších nástrah a zvonícího telefonu, který když zvednete, tak uslyšíte strašidelné zvuky doprovázející nejrůznější ještě strašidelnější zprávy. Nejspíš něco jako: Jdu si pro tebe, zabiju tě, apod.

calling1.jpg calling2.jpg

Příběh se bude točit kolem legendárních stránek Page of Black, které napíšou, že nejmenovaná osoba zemřela v komatu na neznámé příčiny. Internetové stránky jsou graficky velmi jednoduché s černou tématikou a nabízí zajímavou chatovací místnost. Do chatu se ale každý nedostane, ale vy ano, jelikož jste psychicky opravdu na dně a zvonění telefonu je právě od neznámých lidí, kteří vás budou vyzívat k přihlášení se do zmíněného chatu. Vše se nachází mezi životem a smrtí a není radno si s těmito lidmi zahrávat, poněvadž to jsou blázni.

calling3.jpgcalling4.jpg

Hráč bude muset ve hře Calling vyřešit několik tajemství, které jsou spjaté s duchy. Pomocí mobilního telefonu se k nim právě dostanete a vyřešíte záhadu jednou provždy. Zvládnete to?

calling5.jpg

Zdroj: TZ
Dostupné pro: Wii
Žánr: Adventury | hororová adventura
Výrobce: Hudson Soft
Začátek prodeje: Q1 2010
Váš názor Další článek: Podle analytika Starcraft 2 až v roce 2010

Témata článku: , , , , ,