Namco Bandai zaregistrovalo ochrannou známku Soul Calibur: Lost Swords

Jak nadpis napovídá, Namco si v uplynulých dnech ve vší tichosti zaregistrovalo ochrannou známku na další titul ze série Soul Calibur.

Víc se v tuto chvíli neví, nicméně již dnes v noci (našeho času) budou mít zástupci japonské společnosti tiskovou konferenci na Comic-Conu v San Diegu, kde se nejspíš dozvíme první střípky informací.

Prozatím poslední díl Soul Calibur série (SC5) vyšel loni na jaře a podle květnové zprávy se jej prodalo 1.7 miliónu kopií, čímž bohatě splnil stanované cíle prodejnosti. Společnost Namco Bandai ve své zprávě již tehdy naznačila, že uvažuje o dalším pokračování.

Soul_Calibur_V_13215666146948.jpg soul-calibur-v-game.jpg

Samotná hra se ale dočkala poněkud rozporuplného přijetí. Fanoušci série jí vyčítali likvidaci starých známých postav a jejich nahrazení novými klony, zatímco turnajoví hráči požadují pátý díl série za dosud nejlepší díl a v Japonsku, pomyslné Mekce bojovek, se SC5 těší neuvěřitelné popularitě.

Pokud mate rádi bojovky a chcete poznat další, podobně postižené nadšence, najdete je na stránkách české bojovkářské komunity Czech Arcade a na CZA fóru.

Váš názor Další článek: Dalším záporákem v Batman: Arkham Origins bude Copperhead

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,