Namco oslaví 50 let - ohlásili Tekken 5, Tekken 6, Tekken film...

Namco oslaví příští rok 50. výročí od svého založení. A na takovéto kulaté jubileum je třeba řádně oslavit. Již nyní je známo, co si tato japonská společnost dá k narozeninám ze soudku bojovek.

Tekken je jedna z nejúspěšnějších bojovek současnosti (společně s Virtua Fighterem od Segy) a právě na něj se v tomto ohledu Namco zaměřilo. Jednak již oznámili datum USA premiéry tohoto titutu na PS2 - bude to 3. 2. 2005. Ale to není vše...

Kromě toho byl ohlášen film založený na této sérii. Jeho zpracování má na starosti tokiejské filmové studio Gaga, které vlastní práva například i na zpracování Onimushy. Režisérem by se měl stát Charles Stone a acénář mu dodá Mike Werb a Michael Colleary, kteří mají na svědomí například scénář k Tomb Riderovi. Zatím nejsou známa jména žádných herců, ale rozpočet je plánovaný na 40 miliónů dolarů a film by měl jít do produkce již toto léto.

A navíc v jednom z tiskových prohlášení z posledních dnů se říká, že Namco kromě Tekkena 5 "pracuje na vývoji nové hry založené na tomto filmu".

Zdroj: Gamespot

Váš názor Další článek: Stahujte skvělý Unreal Tournament 2004 Community Bonus Pack - ZDARMA!

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,