NAOSTRO: Ptejte se Daniela Mikšovského, pořadatele InvexCupu

Mistrovství ČR v počítačových hrách, které loni navštívilo údajně okolo 110000 zájemců, se blíží. Chystá se pořadatel největší herní akce u nás na pokoření tohoto rekordu? Bojí se přímé konkurence v podobě kvalifikace na WCG? Zeptejte se a vyhrajte předplatné!

Nebaví vás číst stále stejné rozhovory s identickými otázkami a odpověďmi? Chcete se dozvědět víc? Máte jedinečnou možnost, seriál Čtenáři NAOSTRO totiž tvoříte svými dotazy právě vy! Zeptejte se vybrané osobnosti z herní branže na to, co vás opravdu zajímá! Nově i na webovém Doupěti!

Autora nejoriginálnější otázky odměníme předplatným časopisu Doupě!

Ve spolupráci s papírovým časopisem Doupě můžete nyní i vy, čtenáři webového Doupátka, položit známé tváři z herní branže jakoukoliv otázku. Z vašich dotazů (můžete je zadávat do diskusního fóra pod článkem) vybereme maximálně 20 až 25 nejlepších, na které osobnost odpoví. Nejde tedy v žádném případě o jednoduchý chat - vše se nese v duchu klasického rozhovoru - odpovědi jsou tedy promyšlené, věcné a delší, než na jaké jste zvyklí u běžného chatu. Interview je plně ve vaší režii a záleží jen na vás, jak bude výsledný čtenářský rozhovor vypadat!

Profil osobnosti

Jak už jsme naznačili v úvodu, Mistrovství České republiky v počítačových hrách, největší herní akce roku, kterou každoročně navštíví desítky tisíc lidí, se blíží, a tak tentokrát určitě přivítáte možnost vyzpovídat hlavního organizátora celého projektu. Daniel Mikšovský je ředitelem společnosti ProGamers, která již několik let dopomáhá na brněnském Invexu k vytváření neopakovatelné atmosféry v pavilonu, který je určen herní zábavě. Ukazuje progaming v podobě, která nemusí být atraktivní jen pro přímé účastníky, ale také pro diváky.

Daniel Mikšovský se narodil 7. srpna 1965 v Čečelici. Vystudoval dopravní průmyslovku a své zkušenosti z ní uplatnil v roli pracovníka Československých drah. Po sametové revoluci se vrhl na podnikání a spolu se svým obchodním partnerem vybudoval sběrnou síť zpracovatelů fotografií Fotolab. Později se rozhodl firmu odprodat nadnárodnímu koncernu a věnoval se podnikání v oblasti realit, reklamy a také modelingu. Část kapitálu vložil také do textilní továrny, ve které dnes působí v pozici předsedy představenstva. 

Zároveň také získal rozhodující podíl ve společnosti ProGamers, registroval si ochrannou známku Mistrovství ČR v počítačových hrách a v současnosti buduje po celé České republice řetězec klubů počítačových her PG Cyber Café. Stal se také iniciátorem založení Českomoravského svazu Progamingu (jedné ze dvou zájmových organizací působících v této oblasti) a v současné době je jeho předsedou. Mezi jeho záliby patří hraní karet, jízda na kole, střelba, vodní sporty, judo a karate.

Otázky týkající se Invexu, progamingu nebo čehokoliv jiného můžete Danielu Mikšovskému posílat do 14. září 2005. Na vaše dotazy čekáme na emailu naostro@doupe.cz, vkládat je můžete i do diskuze pod článkem. Tvůrce nejoriginálnějších otázek odměníme celoročním předplatným. Tentokrát jej získává čtenář s přezdívkou Shaman. Prosíme, aby se o výhru přihlásil na emailu naostro@doupe.cz.

Rozhovor NAOSTRO s Bárou Veselou vyjde v průběhu září.

Diskuze (5) Další článek: GALERIE: Brothers in Arms: Earned in Blood

Témata článku: , , , , , , , , ,