NAOSTRO: Ptejte se Mikoláše Tučka, šéfredaktora Score

Přidat další názor  |  řadit od nejstarších Komentáře nyní řadíme od nejnovějších.
Tímto odkazem můžete řazení změnit.
 |  zobrazit bez stromu  |  nových příspěvků: 80

Diskuze k článku

Majk  |  01. 02. 2004 17:54

Čau Tukane jeko šefredaktor skore bys s tim měl něco udělat nebo vysvětlit proč to tak je, a co? to že skore se neda s dvd sehnat pokud se nezevluje v raních hodinách před trafikou, bydlim v Plzni a v každé trafice je mi řečeno že dostali jen 1 číslo s DVD!!!!!!!! a o hodně víc s cd, o předplatný zájem nemám, proč to tak je? Akorát tak přicházíte o zisk, svolej radu s distributorem a něco s tim udělej   Majk

ps: omluv můj pravopis

 |   |  Odpovědět
XobNin  |  28. 01. 2004 18:45

Osobne nemam o panovi Tucku nijak valne mineni a myslim si, ze u sefredaktorskeho postu sedi zcela omylem. Uz jeho "zivotopis (pracoval jako asistent režie u dokumentárních filmů, rámoval obrazy, otvíral kavárnu, recitoval, ale je take dvojnásobným juniorským mistrem ČR v baseballu.) jasne napovida, ze vedle jasneho a poctiveho zamreni stridal mista a nebyt SCORE, kam se dostal jen diky ostrym loktum a sirokemu usmevu, budto by lestil nekde pisoary, v horsim pripade by poviral socialni davky za nase penize. Pan Tucek je zkratka toatlni trotl, prominte mi to slovo, ktery nema u SCORE absolutne co delat. Je to podobne, jako kdyz dostal pan Tvrdik vysoky post u Ceskych Aerolinii, aniz by ovsem o vedeni tohoto podniku cokoliv vedel. Pan Tucek je tedy v podstate takova paralera pana Tvrdika. Sloh i myslenky pana Tucka se pohybuji na bodu mrazu a ze SCORE se za onech 5 let stala parodie a utociste vsech pubescentu, jejichz zivot se pohybuje mezi wc, pocitaci a Novou. Klobouk dolu.

Jinak docela zajimava je historie SCORE vzhledem k historii za Tucka. Zatimco drive se lide u SCORE stridali s rychlosti znacne velkou, dnes je tomu uplne jinak a redakce u SCORE se za 5 let takrka nezmenila. A je to konekconuc vzhldedem k vysse napsanym radkum zcela pochopitelne. Pan Tucek (stejen jako Zvelebil) dobre vi, ze SCORE mu zarucuje za relativne malo namahy slusne zivobyti. Pkud by nedelal u SCORE, mel by se jiste hur, nebot nema zadnou kvalifikaci a skoncil by nanejvyss jako zednik. Vite pane Tucku, predchozi radky jsou urcite dost krute, ale ruku na srdce, neni to pravda? Jste zkratka nula, ktera nema u SCORE co delat. A pokud se mi bude nejaky ctenar snazit odpovedet a  vyjebavat se mnou, at si radeji pusti Novoty. Udela lepe.

 |   |  Odpovědět
Horgan  |  28. 01. 2004 19:53

Do téhle chvíle jsem dokázal skousnout některé urážky a (někdy podle mě neoprávněnou) kritiku na SCORE v téhle diskuzi, ale po přečtení Vašeho veledíla nad kterým jste zřejmě strávil odpoledne musím říct, že z lidí jako jste Vy, je mi naprosto na blití. Jak si vůbec můžete dovolit někoho takhle urážet, když o něm víte velký kulový. Setkal jste se někdy s tou osobou, jejíž život spaluchejte v několika řádcích do hajzlu? Víte něco o jeho názorech, minulosti (kromě povrchního výčtu toho jak pracoval)? A víte něco o lidech, kteří čtou SCORE? Např. o mě, já Vás neznám, netuším kdo jste (ale určitě nějaký převelice úspěšný člověk se třemi univerzitami, že?) a ted cituji z Vašeho referátu na téma "Mikoláš Tuček a všichni čtenáři SCORE jsou banda dementních pubescentů" , "ze SCORE se za onech 5 let stala parodie a utociste vsech pubescentu, jejichz zivot se pohybuje mezi wc, pocitaci a Novou. Klobouk dolu." a já se ptám, proč myslíte že se můj život pohybuje mezi wc,pc a Novou?(I když chápu že někteří borci ani na ten hajzlík nemusí). Zajímalo by mě jak jste k takové úžasné myšlence vůbec přišel, ale urážíte mě tím......Nevím o panu Tučkovi ani o čtenářské základně SCORE nic a právě proto bych si nikdy nedovolil napsat něco, co jste právě splodil Vy...

Pokud by se někdo ted pokoušel hodnotit Vás, z toho co jste napsal. Řekl by něco zhruba v tom smyslu, že jste zamindrákovaný hovado, pravděpodobně student univerzity, který pravděpodobně zatím nic nedokázal a měl by radši držet hubu. Možná to není pravda, ale z toho jak se tu prezentujete to tak, alespon z mého pohledu vypadá....

"A pokud se mi bude nejaky ctenar snazit odpovedet a  vyjebavat se mnou, at si radeji pusti Novoty. Udela lepe." Hmm tak tímhle jste mě teda poslal do kolen, mám z Vás nahnáno...

 |   |  Odpovědět
Davidek  |  30. 01. 2004 09:30

No to je vyborny! Neco tak hloupeho jsem uz dlouho necetl, na tohle doporucuji panu Tuckovi neodpovidat, protoze pisatel je ocividne mimo a kdyz vidim kolik zasti a spiny dokaze nekdo vypotit, je mi smutno a stydim se... Stydim se za vas vsechny co umite akorat kritizovat, pomlouvat, nadavat, copak jste na tom vazne tak bidne, ze se musite uspokojovat psanim takovych zvastu?! Vase zivoty stoji pravdepodobne za houby a inteligence taky. PROC?!

 |   |  Odpovědět
XobNin  |  30. 01. 2004 18:16

Odpoved Davidkovi a Horganovi... panove, klid, trochu jsem to prehnal, ale koneckoncu mam ve vsem pravdu, takze neni ani tak potreba o necem recnit. Pana Tucka znam velice dobre (mam doma vsechny cisla SCORE, coz se o Vas asi rici neda, ze ... a pokud se ptate, proc teda tu "podle me pubescentni sragoru kupuju", tak vezte, ze se mi nechce prerusit tu obrovskou hromadu cisel, ktere pro me maji znacne vysokou sberatelskou hodnotu a kterou planuji za nekolik desitek let prodat za nekolik milionu - aneb kolik lidi ma v CR vsechny SCORE?). At se Vam to libi nebo ne, pan Tucek neni skutecne nic jineho nez nula, ktera o vedeni magazinu vi totalni kulovy. Hlavne ale pozor, panove, ja tady ani tak nevrdim, ze pan Tucek je vul osobne jako individualita, ja tady tvrdim, ze nema absolutne zadnou paru o tom, jak vest magazin o pocitacovych hrach, jehoz ctenarska sila se pohybuje kolem peticifernych cisel. A mimochodem, pred ani za jmenem zadne univerzitni tituly nemam, nebot je mi vsehovsudy 16 let. A jake z toho plynou zavery? Jednoduche. Cist v dnesni dobe SCORE je mozna vetsi urazka, nez kdyz si clovek otevre v MHD Blesk. To mi verte.

 |   |  Odpovědět
Horgan  |  30. 01. 2004 21:26

Ale ja furt nechápu, proč by měl Tuček vědět o vedení magazínu kulový? On je šéfredaktor už pěknou řádku čísel a SCORE pořádně zvednul, viděl si už Score 120? Mě už tohle připadá jako dost profesionální magazín. Když vytáhnu z tý svý haldy Score nějaký ze starších čísel (fakt je nemám všechny, od 58 nahoru všechny, předtim nepravidelně), to je prostě nesrovnatelný. Za dobu Zvelebilovy a Tučkovy vlády se Score pohlo kupředu...jestli se někomu líbí jejich styl, to už je každýho věc...

 |   |  Odpovědět
Alucard  |  31. 01. 2004 23:11

Tak tady mame jednoho radobyintelektualniho pubertaka, je mu 16, nema ani stredni skolu, ale vsemu rozumi, vsude byl dvakrat. Co jsi dokazal ty ? Ukaz nejake svoje dilo, at dokazes, ze tvoje kritika je opodstatnena. Jinak to jsou jenom trapne urazky zamindrakovaneho chudaka. Vsadim se, ze 90% kritiku je podobneho razeni.

 |   |  Odpovědět
XobNin  |  01. 02. 2004 15:12

Mimochodem, nemam ve zvyku se bavit s lidmi, kteri pouzivaji tak nechutna a stereotypni klise jako "radobyintelektualni zamindrakovany chudak", ale dobre, dam ti sanci. Za prve bych rad podtknul, ze kritik nemusi nutne prezentovat vlastni dilo, aby se mohl pustit do nasledne kritiky; to je jedna z nejvetsich blbosti, kterou se ohaneji jen lide, kterym chybeji argumenty a nejsou schopni vyvracet a podkladat tvrzeni jinych vlastnimi myslenkami. To je jako byste chtel po vsech filmovych recenzentech, aby pred recenzi napriklad filmu Navrat krale natocili neco podobneho, ne-li velkolepejsiho. A za druhe, ma kritika pana Tucka stoji na velice pevnych zakadech, jsou to argumenty sice tvrde, ale pravdive. Chapu, ze v leckerem horlivem priznivci zanechaji vyse sepsana tvrzeni horkou pachut v ustech, ale kdo se nechce vlacet nablblim humorem, mel by ze sebou urychlene neco delat. Osobne si myslim, ze nevite o problematice hernich magazinu a herni sceny vubec ani tuk a jedine na co se zmuzete, jsou prechytrala tvrzeni o "radobyintelektualnich zamindrakovanych chudacich". Co kdybyste prisel s nejakymi zajimavymi myslenkami take Vy a prestal kolem sebe hazet horlive hlasky?

 |   |  Odpovědět
Alucard  |  01. 02. 2004 16:44

Takze za prve : Zadny tvuj prispevek nema zadnou myslenku, je to jen sprosty utok, nezaklada se na zadnych faktech, paralela s Tvrdikem je zcela zcestna, ba primo infantilni.

Za druhe :  Kritik nemusi nutne prezentovat svoje nejake dilo, ale mel by o danem tematu neco vedet, kritizovat maximalne dilo, rozhodne ne pomlouvat cloveka, coz cinis ty.

Radobyintelektualni zamindrakovany chudak je mozna  klise, ale podle obsahu tvych prispevku ti zcela jasne prislusi. V cemz si me opet timto prispevkem utvrdil. Mimochodem, pokud si o sobe myslis, ze jsi predvedl nejake briskni znalosti herni sceny, tak to je tvoje nabubrelost potom do nebe volajici.

 |   |  Odpovědět
XobNin  |  01. 02. 2004 20:21

Trochu me zarazi duchaplnost vetsiny ctenaru zde v diskusi. Pokud si nekdo nahodou dovoli kritizovat SCORE jako pubertalni magazin, nikdo se absolutne nenamaha nejak mu to vyvracet, nikdo se nesnazi napsat treba neco v tom stylu "ano, SCORE mozne je obcas trochu trapne, ale na druhou stranu zase neni upjate a uzkoprse, je svezi a nehraje si na profesionalni magazin plny stereotypnich zurnalistickych obratu". Ne, ani nahodou. Kazdy misto toho oznaci kritika za "radoby intelektuala". Pokud nekdo oznaci pana Tucka za naivniho pisalka, jehoz uvodniky rozhodne nepripominaji protreleho a originalniho sefredaktora, vsichni zacnou placat neco v tom stylu, ze "at si klidne univerzitni vzdelanci kupuji neco jineho a nechaji milocuke SCORE na pokoji". Nikdo se nezmuze na jediny argument, treba v tom smyslu, ze je k tomu pan Tucek nucen castecne i vydavatelstvim, ktere se snazi zaujmout mladsi ctenare. Ne. A to plati i pro tebe, Alucarde. Kritizujes me za hrube napadani Tucka a SCORE. Dobre, tak tedy slys, trochu ti to osvetlim.

a,  Pan Tucek, jak uz asi vsichni vi, vystridal pred SCORE spousu zamestnani. To je, myslim si, na tak mladeho muze trochu velke kafe. Chapu, ze ma clovek stridat povolani a netvrdnout na miste jako Y, ale tohleto stridani zamestnani u pana Tucka uz lecos naznacuje. Mimo jine to, ze u SCORE zakotvil zcela nahodou a rozhodne k tomu nebyl nijak preurcen. Navic bych si dovolil podotknout, ze SCORE melo v drvivejsich erach i 55 000 ctenaru, coz jsou cisla, o kterych se muze dnesni redakci leda tak zdat. A verte, ze na tom ma podil i prave propirany Tucek. Navic je to prave Tucek (a Zvelebil), ktery zapricinil tomu, ze se kompletni ctenraska zakladna kolem SCORE totalne rozpadla. Tucek, ktery z drive respektovaneho platku udelal prilohu pro Novaky. A jeste nez me budete zace kritizovat, zeptejte se sami sebe. Neni to pravda, co tady ten clovek pise???   

b,  Spousta lidi v dnesni dobe tvrdi, ze SCORE je pubertalni. Je to ale pravda? ANO/NE? Nevim, nevim, ale myslim si, ze to pravda stoprocentne je. Co je ale horsi, myslim si, ze i humor muze byt znacne povedeny a nemusi se jen pohybovat kolem urazek na Poulicka, Zemana, Davida ci Svorcovou (Vezte, ze tak jako ja mozna urazim Tucka, tak prave on velice hrube a drze urazi tyto jmenovane lidi. To jestli si to zaslouzi, nechme na jindy) a neustalych narazek na erekci, babicky a sperma, jak to redaktori SCORE kazdy mesic dokazuji. Podivejte se napriklad na humor Cerveneho trpaslika - tak nejak by to melo vypadat. Je mi zratka z neustale snahy redaktoru vypotit ze sebe kazdou treti vetu nejaky briskni vtip spatne. A, jakoliv je to smutne, SCORE vseho nejvic pripomina nasi nechvalne prolsulou komercni televizi NOVA. Drive, v druhe polovine devadesatych let, bylo SCORE respetkovano mezi ostanimi magaziny, dostavalo dokonce i novinarske ceny. A dnes? Darmo mluvit. Jasne - obalka je moc hezka, stejne jako novatorskej design, pocet stran i DVD priloha. Ale pratele, to je jen pozlatko, za tim vsim se ve skutecnosti skryvaji naprosto kriklave blafy, ktere ze sebe redaktori SCORE v recenzich ci zoomech chrli. Vzdycky to zkratka bylo o clanich, ne o designu a dalsich serepetickach a co se tyce clanku, neni na tom SCORE nijak vysostne, prave naopak.

 

 |   |  Odpovědět
Alucard  |  02. 02. 2004 19:24

Cos ty ale psal v predchozich prispevcich nebyla kritika pubertalnosti SCORE, ale  utok na Tucka a na ctenare SCORE. Az tento prispevek ma urcite myslenky, schavalne si precti cosi napsal predtim a ukaz, kde mas jakou kritiku SCORE jako casopisu. Mimochodem, za ztratu vetsiny ctenaru dle me muze Zvelebil, za jeho sefredaktorovani se udaly ony afery: SCORE nevychazi, SCORE ma hnusnej papir, nejsou slibovany hry a zadna omluva, Descent je jen demo atd. S prichodem Tucka se kvalita SCORE zacla zdvihat. JE pravda, ze humor je misty desne pubertalni (nejhorsi clanky v tomto smeru dela opet Zvelebil, viz. Vice City), ale netyka se to celeho SCORE. Musis uznat, ze i vtipy Andreje Anatasova byly obcas prehnane. Jisteze Mikolas Tucek neni zadny "sofistikovany" Jan Eisler, ale jeho clanky se velmi dobre ctou a to me a spouste lidi vyhovuje. Jestlize chces filozoficke rozbory, musis se poohlednout jinde, v casopise o zabave nic takoveho nema co delat.  

 |   |  Odpovědět
XobNin  |  04. 02. 2004 18:50

Tak to jsem rad, ze jsme se alepson trochu shodli, Alucarde. Vis, ja jsem schopen uznat vlastni chyby (na rozdil od vetsiny ostatnich) a kdyz ctu nazory jinych, snazim se presne interpretovat, co tim onen clovek myslel. Naslochat ostatnim a nesnazit se jen cekat, az domluvi a az budu moc spustit ja, to je pravy vyznam predchozich vet.

Jinak mas pravdu, Zvelebilova recenze na Vice City byla skutecne mizerna, bohuzel pan Zvelebil si zrejme vzal do hlavy, ze bude nejoriginalnejsim redakorem pod sluncem a SCORE tim bohuzel casto nevybirave trpi (srovnej to napriklad, pokud mas moznost, s recenzemi na Zephyr, Kingpin, Simmon the Soccerer 2 nebo Jagged Alliance 2, vsechno z starsich SCORE- tomu ja rikam originalita par excelanc).

Ja zkratka nemohu zapomenout Tuckovi, Zvelebilovi a dalsim, co se jim povedlo udelat z drive legendarnim magazinem. Jak jsem napsal, provedli tito redaktori bohuzel totalni obrat o 180 a chudaci ctenari to rozdychavaji jeste dneska. Kdyz mluvi pan Hejmanek v soucasnem cisle 120 o "znacce SCORE", vkradaji se mi do hlavy roztodivne myslenky. Znacka, to ano, ale jen do cisla 67, od cisla 68 se ze SCORE stal vsedni a nijak extra zajimavy magazin, ktery se za "znacku" da oznacit jen ztezi.

Jinak v zaveru nemas pravdu a navic si trochu protirecis. Tvrdis, ze magazin o hrach NEMUZE byt ponekud hlubsi a litararne kultivovany a na druhou stranu mluvis o sofistikaci pana Eislera. Kdyz to dokazal Eisler, Anastasov nebo Rybka, neni to prece takoby problem, ze? Ja nezadam zadne filozoficke traktaty, jen ctivy magazin na urovni Cinemi nebo Ultra-mixu; to jsou casopisy, ktere nejsou nejak extrememne intelektualni a presto vypadaji vedle SCORE jako Faust od Goetha. Kdo na to ma, at si to prebere.

PS: Uz jsi cetl odpovedi Tucka? Hnus a nic jineho. Vubec nevysvetlil kauzu Ondrej Zach (vkladani bozich forku), vubec nevysvetlil, co rika tak velkemu odlivu oddanych ctenaru od cisla 68, nevysvetlil ani tlaky vydavaletstvi na redaktory, respektove nuceni redaktoru davat dohromady magazin pro mladsi ctenare. Co k tomu rici, sna djen; pokud si odpvedi vybiral pan  Tucek sam, tak vybral vskutku dobre. Hanba Doupeti i Tuckovi - takhle si korektkni rozhovor fakt nepredstavuji.


 

 

 |   |  Odpovědět
LoWang  |  09. 02. 2004 02:59

Vidím, že jsi schopen uznat chyby, ale nemyslím si, že bys to měl nějak vyzdvihovat, trvalo ti to přece jen dost dlouho

Zeptej se ale sám sebe: nezabránil ti ten věčný vztek na Zvelebila,Tučka a celou jejich redakci, abys viděl i lepší stránky věci(časopisu)? Nemáš vážně pocit, že jsi trochu neobjektivní, vypoceným vtipům o spermatu a erekci se občas taky chtě nechtě zasměješ(asi protože nejsou úplně všechny tak trapné, jaxi ve zlosti napsal) a i přes to, jak sprostě se
tahle redakce při svém nástupu zachovala a jak pošlapala všechny tradice(pravda o score byla super výstižná a moc dobřes to napsal (narozdíl od no more...)), tě někdy recenze nebo témata (např. 10 her, které bychom nikdy nehráli ) upřímně baví nebo aspoň zajímají? Věř mi, že chápu tvou zlost a že jsem ji kolikrát zažil taky, například když jsem do Score poslal asi tři dopisy a na žádný nikdo neodpověděl...o otisknutí nemluvě. Vždycky jsem se ale snažil zůstat objektivní a i přes všechny ty nedodané optické myši, neposlané Rivy TNT2 (ano můj kamarád jednu vyhrál a ani telefonát do redakce nepomohl jejímu doručení), výsledky MegaKvízu plné chyb, překlepy v nadpisech (sakra už bych mohl skončit:) atd atd jsem se nenechal unést vztekem a nezaujal ono pohodlné stanovisko jako většina ostatních. Protože jsem zkrátka viděl, že i tak je na časopise mnoho dobrého a nedokážu to jen tak snadno přejít mlčením zatímco bych vyzvdihoval všecko špatné, co se za těch mnoho let nasbíralo. To by bylo nechutné pokrytectví a zaslepenost

Jo a možná vážně chceš mít největší sbírku Score v ČR, ale nevěřím ti, že když už to hnusné a pubertální Score jednou máš, tak ho vůbec nečteš! (když už ne v tramvaji, tak aspoň doma MMCH na čtení Blesku v tramvaji reaguji pohotovým vytažením Score a pohrdavým pohledem na Bleskaře

 |   |  Odpovědět
Muelfant  |  09. 02. 2004 14:47

SCORE mam do 115 (tradici jsem tedy porusil), ted jsem si koupil 120 (kvuli pry-novatorskemu designu a jemne pachuti nostalgie, kterou jsem chtel opetovne nadychat), ale to, co jsem cekla, se potvrdilo se vsi gracii. SCORE 120 je mozna, promin mi ten termin, nejpubertalnejsi SCORE vubec kdy vysle - zni to jako klise, lec si nemohu pomoci. V magazinu nejde nalezt temer tri vety za sebou, TRI VETY, ktere by neobsahovaly nejaky super-bozi forek. Bohuzel na rozdil od napriklad Cerveneho trpaslika nebo Monthy Pythonum, u kterych se valim pod zidli, u SCORE  jsem premyslel, jestli je vubec mozne hranici toho nejnizsiho humoru posunout jeste dale. Hlavne si ale myslim, ze tim ve SCORE skodej sami sobe, protoze kdyby trochu upustili z te radoby-vtipne stoky, pak nejen ze by neztatili soucasne ctenare, ale prisli by i mnozi novy. Ve SCORE si zkratka neuvedomuji, ze tech 25.000 ctenaru mesicne oproti 55.000 v Levelu namji kvuli DVD priloze, kvalite kultury nebo Tabulkam hodnoceni. Ale kvuli humoru, ktery nemuzou mili ctenari prekousnout a museji tak kupovat Level nebo Gamestar. 

Co se tyce "10 her, které bychom nikdy nehráli", nebylo by od veci si uvedomit, ze tento clanek vznikal v dobe, kdy bylo ve SCORE jeste spoustu starych bardu, kteri onen clanek davali z velke casti dohormady (Eisler, Rybka, Maly...). Ok?!   

 |   |  Odpovědět
LoWang  |  12. 02. 2004 16:47

No dobře, vidím, že z tebe trochu upřímnosti nedostanu a vždycky napíšeš jen to, co tě štve.

Je možné, že spousta čtenářů odešla kvůli stylu humoru, ale fuckt si myslíš, že když se humor nelíbí tobě, tak kvůli němu přestao kupovat Score těch zbylých 25000? Ty jsi snad nějaký univerzální vzor odpadlého čtenáře Score? Já bych si tím tak jistý nebyl. Děláš soudy aniž bys měl dostatečné argumenty. O tom, že je Tuček trotl, co neumí vést časopis a i o tom, proč má dneska Score tak malý náklad. Až provedeš nějaký celorepublikový výzkum, tak můžeš mluvit takhle sebejistě. Jinak to vypadá přinejmenším dost nafoukaně... BTW nevím kdo přesně pracoval na článku 10 her... ale myslím, že většinový podíl na tom ěla nová redakce, protože od toho, co vymýšlela ta stará, se to myslím dost lišilo. No asi si ten článek najdu a podívám se, jestli pod ním není někdo podepsaný...

 |   |  Odpovědět
LoWang  |  09. 02. 2004 02:10

Jo ona kritika filmu je ale přece jen poněkud zaběhlejší než kritika herních šéfredaktorů nemyslíš? Ty tady tvrdíš, že píšeš fakta. A fakta jsou co? Možná to, že Tuček vystřídal mnoho zaměstnání? Žádná jiná fakta jsi neuvedl, takže nechápu jak můžeš jen z tohoto vyvozovat a ostatní takhle přesvědčovat, že Tuček je trotl a neumí vůbec vést herní magazín! Ukaž mi prosímtě jediný důvod, proč by střídání zaměstnání mělo nutně znamenat, že člověk nemůže být dobrým šéfredaktorem... Nebo jsem něco z tvých "faktů" přehlídl?

 |   |  Odpovědět
LoWang  |  09. 02. 2004 01:58

Vzhledem k tomu, že je ti 16, tak docela vážně pochybuju, že jsi v době vycházení prvních čísel cokoli o Score věděl. Pravděpodobně jsi to začal kupovat až mnohem později a stará čísla jsi po někom zdědil nebo dostal. A nepovídej mi, že jsi je všecky přečetl a máš tudíž taxkvělý přehled o všech jeho šéfredaktorech (a potažmo o herních redaktorech vůbec), že můžeš Tučka, za dobu jeho vedení, takhle soudit! Myslím si, že o předchozích šéfech jako byl Papík, Anastasov nebo Mrkvička víš prd a bůhví, jestli bys o nich neříkal dneska to samé jako o Tučkovi (kdyby byli ještě v redakci)

 |   |  Odpovědět
Sartori  |  09. 02. 2004 14:58

16 mi pochopitelne nen a vystupuji tady na - uz mrtve - diskusi pod nekolika prezdivkami (coz se ti dokonce i podarilo odhadnout - viz Pravda o SCORE), potreboval jsem jen dostat jednoho ze ctenaru, ktery tady na me spuli rty... A trofam si tvrdit, ze toho o Score vim vice nez ty, coz samozrejme nemohu dokazat, ale na druhou stranu, od ceho je duvera  Jinak pan Novotny je u me inteligentni clovek, znalec a vsehovsudy i programator, ktery jen nabizi lidem jen to, co chteji slyset. Kdyby chteli neco intelektualnejsiho, pan Nvotny by to s klidem udelal. Ovsem u pana Tucka si tim nejsem jisty, myslim, ze by nebyl v zivote schopnej napsat neco ve stylu Komentaru v Levelu by Rybka nebo Uvah/Minipribehu by Mamoulian/Ice. Pan Tucek zrkatka umi jen hloupe zvatlat, coz ale ctenarum soucasneho Score zrejme vyhovuje, tudiz nevim, proc tady vubec neco pisu...CHaou, ze brat do ust Novu je lehce zavadejci a povrchni, kdy uz vskere argumenty dosly a neni tedy s ceho varit, ale srovnano SCORE-Nova je tak skvostne, az si nemuzu pomoci. Bye 

 |   |  Odpovědět
LoWang  |  12. 02. 2004 16:53

No tak jestli si ze mě takhle utahuješ a vymejšlíš si nesmysly, tak nevím, jestli se mi chce dál diskutovat. Užij si té své úžasné rétoriky. Jsi fuckt borec, dostal jsi mě, myslel jsem že je ti 16 a že nesnášíš Novu a Novotného. O Score toho víš určitě víc než já, stejně jako o šéfredaktorování časopisu, které máš úplně prokouknuté a zmáklé přestože jsi jen obyčejný čtenář a v redakci jsi asi nikdy nebyl. Holt já píšu vždycky to, co si myslím a nesnažím se ostatní zmást více jmény a více názory, takže ahoj. Až se toho svého slohového umění někdy nabažíš a trochu se uklidníš, možná si pokecáme znova.

 |   |  Odpovědět
XobNin  |  16. 02. 2004 19:11

Jedina lez se tykala toho veku (je mi o tri roky vice), jinak ani rana vedle. Hele, clovec, fakt se mi s tebou dobre recnilo, jen mi neni presne jasny, na ktere strane jsi. Jinak ale planuji v budoucnu vzit SCORE pod sve oteze, smej se tomu jak chces, a kdyby jsi mel teoreticky zajem, muzes dat vedet. Jinak, videl uz jsi SCORE 120? Jestli ne, dobre si udelal, je to fakt sila, bohuzel vtom negaticnim smyslu, myslim, ze dal uz Tuckovsko-Zvelebilovske skopicinky zajit nemohou. Co se da delat, budme radi za Level. Jinak 10 her, ktere bychom nechteli dostat pod sve paraty (ci jak se to jmenovalo) vysvetluje Tucek v jednom z dopisu u nektereho dalsiho SCORE a mas tam i presne vyjmenovane redaktory, co na jednotlivych rubrikach pracovali. A neco mi rika, ze clanek TAKOVEHO kalibru by nynejsi redakce nemohla udelat nikdy v zivote a to z jednoho prosteho duvodu; nemaj na to, hosci. Se mej, clovece...

 |   |  Odpovědět
LoWang  |  09. 02. 2004 01:43

Ty prokryteckej chudáku! Jestli tys někdy viděl Novoty, taxi asi záviděl Novotnému, že se ještě dokáže něčemu zasmát (zatímco ty určitě ne) a hned jsi zařadil Novu mezi standartní měřítka nevkusu. Kde bys byl a k čemu bys Score a jeho čtenáře přirovnával nebýt Novy

 |   |  Odpovědět
Maestro Sartori  |  28. 01. 2004 18:21


Ano, ano, jak ironicke a smesne zaroven. Asi pred rokem se pan Tucek vyjadroval o Doupeti jako o okrajovem a nezajimavem webu (hadate-li proc, pak tusite spravne - Doupe v recenzich tistenych magazinu kritizovalo SCORE jako trapny a pubertalni magazin. Jak poeticke, co rikate?). A o rok pozdeji pan Tucek vesele poskytuje Doupeti rozhovor... mozna to i souvici s faktem, ze recenze tistenych magazinu jakoby s puvodni velice kriticke faze presunuli pozornost a najednou povazuji Gamestar, Level i Score za zcela stejne magaziny (ackoli jeste pred rokem tvrdili v Doupeti neco zcela jineho, holt "paky" nejsou jen politicke, ale i herni...).

Jinak o tom, ze by se mel pan Tucek kauzu "Ondrej Zach" dusledne vysveltit snad netreba pochybovat. Ovsem rad bych navazal na jeden z vyssich prizpevku. Ano, presne tak vazeny pane Tucku. Je mi vcelku fuk, zda prave chodite z brunetou nebo zrzkou, zda Vam ve fotbale sedi vice post defendera nebo utocnika a jestli kourite, nebo ne; takovehle banality si schovejte pro pravidlene ctenare SCORE. Zajima me neco zcela jineho. Co tomu rikate. Ano, co tomu rikate. Co rikate tomu, ze mate lvim podil na odchodu temer 45.000 ctenaru ze SCORE? Ctenaru, ktere jste svymi "dosti neuvazenymi, pubertalnimi kroky" donutli odcestovat za konkurenci?

 |   |  Odpovědět
opylec  |  26. 01. 2004 20:23

tohle by me teda taky zajimalo...btw gde sou naky vodpovedi?miliarda votazek a zatim zadna vodpoved??jako nic moc Doupe(nebo ze bych byl tak zhulenej a nevsim si jich?_?)do (_!_)

 |   |  Odpovědět
Honza Morkes  |  26. 01. 2004 22:35

Odpovědí se dočkáte jako vždy v samostatném článku, který vyjde ve středu, tedy v den, kdy také vyjde 120. Score.

 |   |  Odpovědět
Maestro Sartori  |  26. 01. 2004 18:36

No vida, puvodne mela tato rubrika prinest nekolik otazek pro sefredaktora Tucka a helemese... vyklubal se z toho novy spor, aneb Level vs. Score, potazmo intelektualove vs. idioti. Kazdopadne to nelze nez privitat, nebot prave vecne roztrzky mezi tistenymi magaziny je jedna z veci, ktere dodavaji herni kulure tolik potrebnou stavu. A jak je to doopravdy s Levelem a SCORE? Nu, tady vam nabizim nekolik odpovedi a POZOR, v poslednim odstavci na Vas ceka jedno moc Velke Prekvapeni  takze se teste  (ale ne ze tam hned skocite )

Na zacatek by chtelo urcite vysvetlit, jak je to s onim "intelektualstvim" kolem Levelu. Ovsemze je to hloupost, nebot Level rozhodne neni magazin nijak narocny ci sofistikovany. Muze si ho s prehledem precist temer kazdy a vubec nezalezi na faktorech inteligence a vzdelanosti. A proc je tedy nazyvan chybne "intelektualnim magazinem"?? Nu, to mate, lidicky, vcelku jednoduche. Je to proto, ze vedle pubertalniho SCORE vypada kazdy jen trochu neutralni magazin jako vyspely a narocny. Ono vedle oskubaneho kurete bez kridla a nohy vypada i kure, ktere je pouze normalni a neutralni, jako kral. 

Co se tyce SCORE, ohrazuje se tady spousta ctenaru, ze neni nijak pubescentni nebo trapny a oznacuje pritom kritiky za "pseudo radoby vzdelance", kteri si sve vlastni komplexy vybijeji na jejich oblibenenm platku. A jaka je skutecnost?? No, vzal jsem si k ruce SCORE cislo 114 a vybral pro Vas nekolik exklusivnich vtipku     tak se drzte...

"Je to jakoby se ochotnik z spolku Jiriny Svorcove pokousel pripravit o roli Jima Carreyho, Radovan Hromadko zkousel stesti v Realu Madrid, nebo se clovek bez zkusenbosti s mikromolekularnim vyzkumem pokousel vynalezt kecup, ktery pri pouziti nevypadne z lahve najednou"

"Projimadlo ve vine a ucpany zachod - vyborny napad"

"Nevolejte pritele na telefonu!! Pokecejte si bily natelnik a naprahnete hul do mezinozi"

Hmmm, tak co tomu rikate, nic-moc, ze?! Ano, je to skutecne tak - SCORE je nechutne pubertalni a trapny magazin bez jakekoliv snahy po syntetictejsi humor a zablesky originality, az z toho jde hlava kolem. Podivejte se treba na takovy Ctyrlistek nebo Toma a Jerryho; je to primarne urceno mensim clenum nasi populace a pritom humor a vizas obou jemnovanych neni nijak samoucelna ci trapna, ba co vic, je to primo vynikajci ukazka, jak by mel inteligentni humor vypadat. Bohuzel ve SCORE se nejakou hodne podivnou nahodou sesli dva nejsmesnejsi redakroti na ceske herni scene (Zvelebil a  Tucek) a protoze jsou to hlavni hlavouni v redakci, vypada SCORE tak , jak vypada. Chudaci redaktori jako Himmat, Kolanda nebo Drebota museji uzpusobit svuj styl vyse jmenovanym a  cele SCORE je tak smesnou freskou bez spetky vyrazu nebo chuti.

A ted POZOR, vazeni parani a ctenari, mam tady pro Vas, jak jsem v uvodu slibil, neco moc Hezkeho.  Mozna znate O. Zacha, herniho redakotra, ktery v soucasne dobe pise treba pro Bonusweb a Level. Tak prave tento clovek pracoval chvilku pro SCORE, ovsem, co je opravdu vrchol ukazky pubertalnosti a nevyspelosti SCORE, byly mu upravovany clanky a to to tak, ze mu do nich Zvelebil nebo Tucek (nebo nekdo jiny, to neni podstatne) vkladal "vlastni trapne zertiky".  Bomba, co?!?! Predstavte si, ze Zach posle do recenzi na hru XYZ do redakce SCORE a kdyz vyjde SCORE na stanky, najednou vidi, ze recenze je zcela vporadku, az na maly fakt a to, ze priblizne v kazdem druhem odstavci je nejaky ubohy forek, ktery ale Zach vubec nenapsal a byl tam tedy vlozen jendnim z redaktoru... Samozrejme nemusim dodavat, ze Zach po dvou mesicich od SCORE ihned odesel. K tomuto by se mel pan Tucek URCITE vyjadrit (jestli na to teda ma, respektive jestli na to ma DOUPE).

Jeste nekdo tvrdil neco o (ne)pubertalnosti SCORE

 |   |  Odpovědět
Paja Tucek  |  28. 01. 2004 18:01

smRdis... 

ty vybrany vtipy sou jak vtipny, tak originalni... osobne Score ctu, libi se mi a bavi me... pubertak pritom uz nejakou dobu nejsem. Takze trochu paradox deti ? .O

 |   |  Odpovědět
Jarda  |  25. 01. 2004 22:07

cau tukane neplanujete jako plnou hru No one lives forever 2??? nebo postal2

 |   |  Odpovědět
Jiří Mačát  |  25. 01. 2004 19:04

Dobry den,
zdravim Doupe, Score i Tukana. Chtel jsem vam napsat do 120. cisla, ale nejak jsem to nestihl. Takze zaprve k otazce "konkurencniho" boje. Kupuju Score od cisla 64 pribliizne pravidelne, obcas koupim i Level a Gamestar. Z techto tri casopisu se mi nejvic libi Score. Naopak, jediny casopis, ktery nemam rad je Gamestar. Nelibi se mi jejich styl psani a zpusob hodnoceni, kdy celou recenzi hru vychvaluji a v konecnem hodnoceni ji daji 75%. Nemam rad ani ty lidi, co nade vse vychvaluji "svuj" casopis a hned jednim dechem priznavaji ze konkurenci uz 20 cisel nevideli. Taky nechapu, proc se jednotlive "tabory" navzajem pomlouvaji. Snad mi muze byt uplne jedno co cte jiny, ja budu cist to, co chci ja. To, ze se nekdo hada, ze "jeho" casopis je lepsi nez ty ostatni, je pekna debilita (doslova). Dale bych se chtel vyjadrit k vasim vtipkum. Ano, obcas jsou trapne, ale vetsinou se u nich skvele pobavim a odreaguju. Napriklad se mi velice libila recenze od Tomase Zvelebila tusim na Vice City. Bylo v ni receno vse podstatne pro hodnoceni a pritom byla....takova jaka byla. Casopis mate dobry, originalni rubriky, disign se doufam 120tkou zmeni. Obsah DVD je velice kvalitni, jeho obsluzny program je velice dobre zpracovan. Nevyhral by sice soutez krasy, ale vyzna se v nem i slepy. Celkove Score hodnotim velice kladne.

Todle by byl muj strucne pojaty nazor na SCORE. I kdz nevim proc to pisu do otazek. Zadna v tom textu neni. 

 |   |  Odpovědět
Jiří Mačát  |  25. 01. 2004 19:06

Jeste bych uplne zapomel na ScoreWeb. Je dobre udelany, ale uz by to chtelo verzi nejmin 3.5.

 |   |  Odpovědět
Honza Morkes  |  25. 01. 2004 21:34

Třeba proto, že tento příspěvek narozdíl od mnoha jiných zní velice rozumně.

 |   |  Odpovědět
Thomas  |  24. 01. 2004 20:28

Zdravim Tukana, nemam zadnou konkretni otazku, spise jednu malou radu. Az budete, pane Tucek, zodpovidat odpovedi ctenaru, klidne si delejte, co chcete; navazejte se do konkurence, ctenaru, vasch redaktoru, delejte si srandu z her a z cehokoliv ostatniho, ale jendoho se, prosim, vyvarujte.

Nechte byt legendarni redakci kolem Anastasova a Iceho, proste je nechte; uz jenom kvuli tomu, co VSE pro SCORE udelali. Mam totiz z nekolika cisel SCORE dosti negativni zkusenosti, kdy jste se hodne neuvazene a nevkusne pousteli do legendarni minule redkace, aniz byste si mozna uvedomovali, kde je skutecna podstata veci. Chapu, ze nekteri Vasi redaktori z Andrejem zrovna nevychazeli, ale ono zpetne vylevani zlosti mi moc slusne nepripada. Mluvim napriklad o historii SCORE v cisle 100, kde jste velice casto (sic treba neprimo) urazeli minule redaktory.

Jinak Vam, stejne jako SCORE, preju hodne uspechu.

 |   |  Odpovědět
Anarki  |  24. 01. 2004 20:15

Mel bych jeden skromny dotazek pro Mikolase.

Vezmeme si teoretickou situaci, ze by se nekdo rozhodl zavest ve SCORE na posledni strance pravidelnou rubriku uvaha (neco ve stylu Komentare v Levelu). Ciste teoreticky. Ja si ale myslim, ze v soucasnem SCORE by nikdy neco podobneho jako uvaha byt nemohlo. Proc? na to se chci zeptat prave Tukana. A aby se z toho jen tak nevykroutil, predpripravil jsem mu malou sadu moznych odpovedi. Staci jen zakrouskovat

A, Ve SCORE neni nikdo takovych schopnosti a kapacit, aby mohl "uvahu" na urovni pravidlene sepsat. Uvaha by tedy teoreticky byti mohla, lec by se musel najit nekdo toliko "vyvinuty", kdo by se onoho utvaru s bravurou chopil.

B, Vydavatlestvi si secetlo 1+1 a at uz mu vyslo cokoliv, rozhodlo se styl a vyzas SCORE uzpusobit tem mladsim z nas, a proto by "uvahu" ihned zatrhlo. Uvahu by tedy nesnelso vydavatelstvi.

C, Uvaha by prezila jen nekolik malo cisel, nebot horouci dav nespokojenych ctenaru by vzal hrabe a pohrabace a jal by se za tento intelektualni prohresek redakci SCORE lyncovat. Uvahu by tedy nesnensli ctenari.

Jak jsme pravil staci jen zakrouskovat....

 |   |  Odpovědět
LoWang  |  25. 01. 2004 19:43

Další možností by bylo, že by se našli odvážní jedinci a úvahu do Score by dostali povedenými Dopisy měsíce, tak jak to bylo kdysi...

 |   |  Odpovědět
Kraak  |  24. 01. 2004 15:53

1. kdy jste publikoval svůj první herní článek a kde?

2. proč jste se stal šéfredaktorem právě vy, musel jste s někým o tuto pozici bojovat? je to únavná práce? máte v úmyslu ji v dohledné budoucnosti odložit a věnovat se něčemu jinému?

3. jak vypadá váš pracovní den?

4. kolik lidí s vámi sedí full-time v redakci? kolik máte místností, kolik PC?

5. Myslíte si, že je reálné se v dohledné budoucnosti vyrovnat prodejnosti levelu?

 |   |  Odpovědět
WatchMan  |  24. 01. 2004 15:49

Ohromně mne nadchnul pořad Volejte šéfredaktorovi! Oproti krátkým sestříhaným scénkám Levelu i Doupěte  jsou tam dlouhé pasáže, dokonale tažené suverénním hereckým výkonem vaší maličkosti - a špičkové dialogy I Zvelebil hraje moc dobře, ve trojce mne málem rozbrečel (smíchy  ), jak se trápil a ani cukříček nakonec nedostal, lol

Zajímalo by mne:

Jak dlouho asi píšete k jednomu dílu pořadu scénář? Kde berete inspiraci? Kolik má scénář stránek, obsahuje podrobné dialogy?

Kolik vás při natáčení celkem spolupracuje? Nemohu se ubránit dojmu, že to jsou tři lidé - kameraman, vy a Zvelebil...

Kolik zkažených minut přijde na 15 minut výsledného pořadu?

Uveřejníte někdy také outtaky, nepovedené záběry? Alespoň pár při titulcích, jako ve velkých filmech...

Co si myslíte o novém Doupě Videu?

Kde doopravdy berete hudbu pro váš pořad?

Díky za odpovědi a přeji úspěšnou pařbu v rámci oslav deseti let!

 |   |  Odpovědět
Kokosak  |  26. 01. 2004 14:11

Bože můj...

 |   |  Odpovědět
xario  |  27. 01. 2004 19:19

Ty jsi naproste KOKOT!!! Radsi pridej nejaky plnohodnotny přispevky a nedavej tady najevo, jakej jsi debil co nema rad score!!!

 |   |  Odpovědět
moria  |  24. 01. 2004 09:40

Jak se díváš na současnou webovou scénu v česku. Jakému magazínu dáváš přednost a jaký máš názor na placenou sekci Bonuswebu? Nabízí podle tebe dostatečně zajímaý materiál?

 |   |  Odpovědět
moria  |  24. 01. 2004 09:38

Jak se díváš na konkurenci Levelu a Gamestaru. Slyšel jsem, že ted jste vsichni docela kamosi...vzpominky na stary bitvy jsou ale stejne nezapomenutelny, byla to minimalne sranda...

Co se vůbec stalo tehdy, když Score asi 3 mesice nevyslo, nekde kolem cisla 83? chtelo by to trochu obsirnejsi vysvetleni. A pak to fiasko s papirem, ktery jste svedli na tiskarnu, čemuž osobne moc neverim a jeste navic to rozsireny demo Descenta 3. tohle podle myho srazilo score do kolen a od ty doby se prodava vyrazne hur nez level....

 

 |   |  Odpovědět
moria  |  24. 01. 2004 09:33

Cau, hele jak to bylo s tim Pavlem Poulíčkem, jak ste si z nej delali nehoraznou srandu a on pak pozadoval omluvny dopis....:) Je to pravda?

 |   |  Odpovědět
L.Ř.  |  23. 01. 2004 18:44

Hele je mi 15 let a už teď mi je jasný,že čtení těch nudnejch příspěvků a odepisování na ně tě musí pěkně nudit...Mi stačí jak hraju KOTOR a už mě z toho bolej oči.Taky jsem si řekl,že dnes bych mohl vyjímečně psát s čárkama i háčkama aby sis nemusel namáhat tukaní hlavu...Takže stručně:

Skore je jednička a čtu už jej pěkně dlouho.Level jsem ještě snášel,ovšem když jsem viděl díl jak pomlouvali váš časák v jejich pořadu,nasral jsem se a když jsem viděl výsměch na pána prstenů,byla to pro mne podpásovka a proto jsem jim napsal za nás všechny výhružný dopis...

Ikdyž se možná chováte pubertálně i tak jste super,neboť humor levelu se mi nezdá pro intelektuály,nýbrž pro idioty.ANO ať to všichny slyší v levelu jsou čů.... !!!! To je tak všechno a těším se na 120 !!!!!

 |   |  Odpovědět
Shogun  |  23. 01. 2004 22:42

Jo, jiste... A ty narazky v titulkach Volejte Sefredaktorovi byly tak strasne vtipny... Mondrej Prusa jako hlavni kaskader

Je to je vtip!! Haha... tomu se zasmeje fakt hodne malo lidi, maximalne pousklibne. Hold nekdo nedokaze vymyslet neco lepsiho nez drobne zkomoleni jmen a vsunuti do paralelnich kaskaderu, to je strasna sranda normalne - melo by to ziskat cenu za vtip tisicileti. Proste kam se hrabe Level TV...

Jestli ti tvuj mozek nestaci na to vycist z tehle radek, ze to myslim ironicky, tak potez panbu, a uprimne ti oznamuji, ze idiotskej humor to je jenom podle tebe. Hold kdyz se clovek tlemi trapackym vecem jako predesle zminena narazka, tak to ma tezky a musi si hold kupovat Score nadosmrti, aby nebyl zaplaven tak strasne slozitymi vecmi jako je Level...

 |   |  Odpovědět
LoWang  |  25. 01. 2004 19:39

A kdo říká, že se zkomoleným jménům v titulcích tlemí?(BTW všechny tak trapné nebyly) Chybí ti špetka objektivity člověče. Kdybys měl zhodnotit celý filmeček, tak už by takhle silná ironie as nebyla vůbec na místě co

 |   |  Odpovědět
Horgan  |  26. 01. 2004 18:20

No ono to srovnání LEVEL TV vs. Volejte šéfredaktorovi asi moc nemá cenu, oba pořady jsou zaměřený trochu jinak, Level TV je hluboce inteligentní (např. ta scéna s Pytlíkem, ehm:)) kdežto Score je všeobecně povl, že? Ale jinak myslim že ve Score jsou na tenhle typ pořadu o dost lepší herci, Tukan se Zvelebilem to hrajou v pohodě a s přehledem. V Level Tv mi někdy např. připadá, že třeba Draken neumí mluvit a je to celý takový moc křečovitý. S pořadem Score se občas zasměju, ušklíbnu, občas je tam nějakej trapnej for, ale Lvl Tv mi připadá trapný od začátku do konce... V podobných diskuzích se mi zdá, že nekteří plivou na Score už jenom z principu a snaží se najít chyby všude...jen tak střelim od boku, slibovaný Battlezone 2 na CD, to bylo všude keců jak nás Score zase podvedlo atd. Když se podobná věc stala Levelu(a myslim že ne jednou), bylo ticho, nikdo nenadával, všichni v pohodě....Jo Score dřív mělo problémy a určitě dost lidí mělo právo mít na Score vztek, ale soudit podle toho časopis o několik let později...

 |   |  Odpovědět
L.Ř.  |  26. 01. 2004 19:39

Přiznávám,asi jsem to s tím ponižováním Levelu trochu přehnal a díky,že jsi to pochopil...Především jsem si ujasnil jednu věc...Ti,co kupují počítačové časáky,se rozdělili na tři tábory.Jeden co kupuje Score,druhý co kupuje Level a třetí neutrální. Oba časopisy vycházejí v míru,ovšem jsou i tací,kteří ponižují ten druhý a chcou být jediní.Většinou jsou to fanoušci Levelu a sami jeho redaktoři,kdo Score urážejí.Ve score jsem ještě nikdy nenarazil nějaký ponížení Levelu a to už ho čtu dost douho,za to v Levelu jich je habaděj...

Jsou to prostě dva odlišný časáky a každýmu se líbí něco jinýho. A jestli se mi nelíbí,že Level uráží můj nejoblíběnější časák,tak ať si strčí hlavu do prdlele a nezaplňuje tu kurva místo v anketě: piště Mikolášovi.

Zdar

 |   |  Odpovědět
Shogun  |  27. 01. 2004 20:55

Jo, dobra priznavam... hodnoceni celeho Volejte Sefredaktorovi je jine nez zaverecne titulky. Ja jen kvuli tomu ze tady mluvite o vzajemnych narazkach a pomluvach... za ve Score se odvazili k takovemu trapnemu kroku, zato v Levelu Drakenovo monolog byl hodnotnejsi :

"Tak a ted se stanu nejmocnejsim sefredaktorem na svete!"

vzuuum

"Drakene!"

"Tady neni zadny Draken.... Jmenuji se ... MIKOLAS TUCEK!"

AAAaaa

Ja ale nepoohlizim na herecke vykony... Draken je opravdu dost krecovity a nekdy mluvi dost potichu, ale v Level TV se ukazuje hodne z redakce, zato ve Score jen Zvelebil a Tucek (ve 120. se to ma zmenit, tak se uvidi) a celkove je Level TV nadupanejsi s infomativnejsi hodnotou, zato Volejte Sefredaktorovi muze nekomu prijit jako zvasty o nicem, nebo jen ozvuceny a pohyblivy obraz Tucka a Zvelebila... No, to uz je jedno, at si oboji zustane jaky chce, at se tolik neurazi a at si pravidelni ctenari hledi sveho...

 |   |  Odpovědět
Maestro Sartori  |  28. 01. 2004 18:13

Rozdil je ale v tom, ze u Levelu je trapne a vykalkulovane jenom Tv Show, zatimco u SCORE je to cely caspois; pocinaje uvodnikem, zoomem, dopisy (ty jsou mimoradne ubohe), DVD/CD... jinak TV Show jsou u obou poradu obecne porady, ktere se teprve vyvijeji, tudiz se jeste urcite dockame obrovskych zmen.

 |   |  Odpovědět
L.Ř.  |  28. 01. 2004 18:38

Jak by řekl Gandalf Bílý : "Myslím,že si nakonec rozumíme..."

Tímto chci říci,že vše má zasloužený konec a ne každý je sním spokojen,avšak Score,ani Level ještě neskončil a tak je jasné že se stávají terčem hádek a urážek...Dokáži se,ale sžít se svými protiklady a uzavřít dočasný smír,alespoň do té doby,co bude trvat tahle anketa...

Uzavírám tedy tuto trapnou debatu a přeju oboum časákům dlouhé žití.

Hrám zdar !

 |   |  Odpovědět
Krosna  |  22. 01. 2004 15:01

Rad bych zavzpominal nad starymi casi - starym SCORE. Co takhle prevest vsechna SCORE do 67. cisla do digitalni podoby a umistit na nejakem SCORE CD. To bych si ho urcite po velmi dlouhe dobe koupil.

 |   |  Odpovědět
censored  |  22. 01. 2004 12:26

cau,

Co je to CKOpeee¨??

 |   |  Odpovědět
Khimari Ronso  |  22. 01. 2004 00:29

Yóžišmarya - Tukan je teď šéfredaktorem :) Pánečku tak to bude asi hodně dlouho co sem Score četl naposled - mno - k 84. číslu už je to skutečně pěkná řádka dní :) Blahololopřeju k jubileu a přeju ať všechny cíle vyjdou přesně tak jak byly vytyčeny :)

 |   |  Odpovědět
xario  |  21. 01. 2004 23:03

Cau Mikoláši,

nejdřív bych chtěl pogratulovat k jubilejnímu výročí našeho, Vašeho, né jejich časopisu...     Mam par otázeček:

1) Jak dlouho ješte hodláš pracovat jako šéfredaktor? Né že bych tě tam nechtěl, jen se ptám...

2) Jak probýhá Váš denní život v redakci?

3) Neplánuješ přijmout do redakce nějakého nového nebo lépe už nějakého ostříleného redaktora.... Co třeba ICE???

4) Nehodláte zvýšit počet stran Score?

5) Co modernizace webu?

6) Ted něco k plným hrám... Mohl by jsi prosim vysvětlit aférku kolem Battlezone2! A co teprve Descent 3!!! Jinak nic proti plným hrám nemám. Ted co tam máte, jsou naprosto super hry, level si k Vám nemůže ani čichnout... Moc díky za Giants!!!

7) No a nakonec se chci zeptat jestli planujete ty plantážníky z levelu sesadit z prvního místa? Co pro to udelate????

Takze to by bylo vsechno, doufam ze 120 bude nejaka MEGA bomba, už se těším... Hodně úspěchů do další pětky!!! Ciao a díky za odp.

 |   |  Odpovědět
Hapexamendios  |  21. 01. 2004 18:32

Jak je to ve skutecnosti se SCORE? Jak je to s onou pubertalnosti a intelektualnosti? Chcete-li se to konecne dozvedet, smele pokracujte...

Historie SCORE by se dala rozdelit na dve obdobi: doba kolem Andreje Anastasova (1-67 cislo) a doba kolem Tucka a Zvelebila (68 - 119). V prvni ere si ziskalo SCORE mohutnou zakladnu ctenaru a drtilo tistenou konkurenci ve vsech smerech. Ctenari si navykli na ponekud cynicky a brutalni humor, hodne dobre psane uvahy a pribehy od samotnych redaktoru a vubec hltali SCORE vsemi dousky. Kdo zazil, nikdy nezapomene. Pak se ovsem stalo neco strasneho. Anastasov byl nucen (i diky vlastnim chybam) opustit SCORE (cislo 67) a s nim odesla i cela redkace. A tady se stal pravdepodobne jeden z nejvetsich ZADRHELU historie PC herni sceny v CR. Do SCORE prisla zcela nova redakce a zacala nabyzet ctenarum neco uplne jineho, nez nac byli zvykli!!!

Kde psal Eisler promyslene uvodniky, tam prisel Tucek s veselouckymi recmi o nicem, kde dostaval ctenare do varu Anastasov svymi nenapodobytelnymi forky, tam prisel Zvelebil s lacinymi a bohuzel casto velice samoucelovymi a trapnymi vtipy, kde prichazeli jednotlivi redaktori s pomerne slusne psanymi clanky, tam prisla Olina, Linda, Prell a dalsi s notne oklestenymi texty.

Ovsem, to nasim ctenarum, kteri byli zvykli na neco ALE UPLNE jineho, dost vadilo. Jak rika cyborg z DEUS EX "Chtel jsem citronovou a vypadla pomerancova". Ti vsichni ctenari (kolem 50.000) si kupovali SCORE pres 5 let kvuli necemu zcela jinemu a nestali o novy a znacne zanedbany styl, se kterym prisel Tucek a Zvelebil. A o tom to v podstate cele je. Pan Tucek, Zvelebil, Drebota a dalsi nejsou nijak spatni redaktori, ale bohuzel prisli do SCORE se zcela jinou vizi, nez tech 50.000 ctenaru chtelo. Nasledky jsou zrejme: SCORE prakticky totalne preskupilo ctenarske rady. Stari bardi budto hry definitivne opustili, nebo presli ke konkurenci a SCORE zacinalo nabirat nove, a ovetsinou velice mlade, ctenarske duse.

A to je pravy duvod toho, proc se magazin SCORE stale sklonuje ve spojeni s "pubertalnosti" a "nemohoucnosti".  Stari ctenari SCORE totiz Tuckovi a Zvelebilovi NIKDY nezapomenou to, co udelali z jejich legendarnim magazinem, z jejich bibli. Takove veci se zrkratka netoleruji.

Pan Tucek se pochopitelne k mym radkum muze smele vyjadrit, ma-li chut. Konecne, kdo rika, ze za OTAZKAMI musi byt nutne otaznik??

 |   |  Odpovědět
LoWang  |  25. 01. 2004 19:34

Moje řeč. Kdyby redakce projevila trochu úcty k tradicím a nesnažila se být hned tak extrémně jiná a originální, možná by tím zachránila spousty čtenářů, pařanů buď od znechuceného nepaření anebo od přechodu k druhému, bohužel jen zdánlivě stejně herně-společensky uvědomělému periodiku...

 |   |  Odpovědět
Kokosak  |  26. 01. 2004 14:05

Naprostý souhlas.

 |   |  Odpovědět
Wolferine  |  26. 01. 2004 17:56

Pekne...mne navic nastvalo to ze score sem mel predplacene a v pulce predplatneho takova katastrofa
dle meho mineni pak ale sla uroven zase navrch i kdyz takove jake to byvalo to neni..a taky me stve jak se stavajici reakce navazi do te minule (viz clanek historie score....)
jinak ted si obcas kupuju level a to diky tomu ze se prodava v malem formatu za cca39kc coz je diealni na cestu vlakem z prahy do frydku (skoro 6hodin) ale narozdil od Score mi level prijde docela suchy..ma dobre hw(lepsi nez score) a Rybku ale Score se mi prsote lepe cte
a nejsme adoscelent,studuju vysokou skolu

 |   |  Odpovědět
Dafbad  |  21. 01. 2004 10:23

Opravdu bych nerad, aby se tu namísto pokladání otázek rozběhla otřepaná flamewar na téma Score x Level, ale musim protestovat proti nazorum, ze Score je pro adolescentní pubertaky a Level pro herni intlektualy nebo co to tady ty manici placali. To ze ma nekdo potrebu zduraznovat svoji intelektualni uroven tim, ze presel od Score k Levelu o ledascem vypovida. A to ze za sebou nemaji redaktori fakultu zurnalistiky je spis dobre, nebot to co prispiva za individua do denniho tisku a hromady casopisu (az na par cestnych vyjimek) je des a bes.

 |   |  Odpovědět
censored  |  22. 01. 2004 12:32

tka to je teda des a bes cos tu napsal : oD

 |   |  Odpovědět
Anarki  |  24. 01. 2004 19:58

Ja samozrejme netvrdim, ze musi redaktori hernich magazinu absolvovat zurnalistiku nebo nejake tvurci psani s cervenym diplomem, ale myslim se, ze clovek, ktery pise x-strankove clanky, by mel mit vyvinuty cit pro cestinu a sloh v te nejsirsi podobe. Ono totiz psani clanku neni jen o vychrlenych faktech, je to take o originalite a umeni psat.

 |   |  Odpovědět
macher  |  25. 01. 2004 00:46

Tohle neni seriozni dotaz ale FLAME..

 |   |  Odpovědět
Maestro Sartori  |  19. 01. 2004 18:57

Zdravim, radeji se pane Tucku drzte klbouk a pohodlne se usadte, bude to psychicky vcelku narocne .

Je zamereni Score na hrace pod 16 let dano neschopnosti redakce, nebo je to zamer a snaha vedle vyspelejsiho Levelu (ctenari nad 16 let) a neutralniho Gamestaru (na veku nezalezi) zaplnit misto na trhu? A jakou ulohu v tom hraji tlaky vydavatelstvi a naopak Vase nedospelost a naivita? Ja osobne sleduji tistene magaziny uz dlouho a dal bych ruku do ohne za to, ze je to zpusobeno prave nemohoucnosti redakce Score, repsektive Vas. Pro klid duse ale dodavam, ze tohle neni jen problem Score, konecne herni redaktori jsou ve valnem pripade lide, kteri slovo jako "zurnalisitka" nebo "stylistika" slyseli jen z dalekeho povzdali (uz fakt, ze pan Tucek ramoval obrazy, hral basket a pracoval u filmu jasne naznacuje, ze s profesionalnim psanim zacal az u Score). Holt herni PC scena je mlada a tudiz i velice tolerovana z hlediska schopnosti recenznetna. Bohuzel

Jiank bych Vam chtel vzkazat, ze jsem jeden z tech mnoha ctenaru, kteri kvuli Vam presli ke konkurenci. Darilo se mi to celkem dlouho prezivat, ale kolem cisla 115 jsem uz musel rici definitivne DOST; ty zvasty a trapny vtipy, ktery z kazdeho cilsla tekly jako vyblita pomazanka, jsem fakt uz nemohl tolerovat. Osobne si myslim, ze az u Score skoncite, mohl byste klidne kontaktovat TV NOVU a nabidnout ji spolupraci se sobotnimi porady. Mate na TO talent, verte mi.

Sartori

 |   |  Odpovědět
LoWang  |  25. 01. 2004 19:24

Člověče klobouk dolů! Tos ty trapné vtipy vydržel snášet opravdu hodně dlouho, když jsi se Scorem skončil až číslem 115  Nicméně nevěřím, že jsi po takovou dobu Score stále četl a svůj názor jsi nezměnil. Je pravdou, že na začátku Zvelebilova Score se redakce snažila hodně odlišit od minulé a tohleto způsobilo, že spousta lidí si pomyslela přesně to, co ty. Nicméně ti, jenž to chvíli vydrželi (já), zjistili, že to zas taková hrůza není, něco na těch vtipech je(např 10 her, které bychom nikdy nehráli LOL - nejlepší článek co kdy ve Score byl) a s tou nedospělostí to taky není tak vážné (viz všechna redakční témata). Pokud ale tvrdí to, co bylo těsně po odchodu Andreje z postu šéfredatora všeobecným trendem, tak mám pocit, že asi Score nečte anebo ho při čtení nevnímá, jinak by si už musel dávno myslet něco jiného...

Smutnou pravdou ale je, že se strašně zhoršila úroveň dopisů! Nevím, jestli dopisy nějak filtrujete anebo vám vážně chodí jen tohleto, ale ani za ty roky, co je Tukan v redakci se to vůbec nepřiblížilo úrovni těch starých dopisů Mám pocit, že všichni ti supr dopisovatelé, píšící úvahy o hrách, životě, boji s rodiči atp asi vážně přešli do Levelu

 |   |  Odpovědět
Shogun  |  19. 01. 2004 16:22

Nazdar Tukane,

  • v prvni rade me zajima osobni vztah mezi soucasnou herne-magazinskou scenou.  Tedy ty ruzne narazky od Levelu a od Score naopak a podobne ptakovinky. Jak se to snasi, ci kdy jsi posledne hral s Drakenem Ping Pong? Zajimal by me i vztah vuci "neutralnimu" casopisu Gamestar, jelikoz ten si jede takovou svoji nudnou cestou a nikoho si nevsima.

  • Docela by me zajimalo, jak se stavite k mnohokrat omyvanemu nazoru, ze Score z prevazne vetsiny ctou neprilis inteligenti lide. Vetsinou se schlivaji nazory typu, ze je to casopis zamereny predevsim na adolescenty, ale pak se objevuji nejaky manik, co tvrdi jak ma vysoke IQ, co vsechno studuje a ze cte Score a tim se snazi vyloucit teorii.

  • Zajimave je take jestli vidite velkou konkurenci v internetovych magazinech (hehe treba Doupe )... je sice jasne, ze internetove magaziny maji mensi rozpocet, ale urcite jsou vice informovanejsi.

  • Neni vam obcas lito, ze ty recenze nejsou tolik obsahle a clovek se o hre moc nedovi?

  • Jak jste prisel k prezdivce Tukan? Snad zvukova schoda mezi Tucek a Tukan, ci nejaka neprijemna prihoda s tukanem v zadku?  LOL

  • Muzete trochu popsat obecnejsi vztah mezi redaktorami - kdo si z koho utahuje, kdo koho nenavidi apod. ?

  • Jake ma vyhody kupovat Score? Ja jako zaryty levelak jsem byl obcas nestastny z toho jak se na forech Levelu rozpravovali o tom co je ve Score apod., ale kupovat se mi nechtelo, protoze to IMHO jsou vyhozene penize, ktere jsou obcas nezbytne. Nastesti jsem potkal par zarytych scoraku, takze misionarsky mi pujci Score na procteni a DVD na schlednuti, ja jim naopak ukazi Level.

  • Jake byli vase zacatky ve Score? Jinak btw jak vysvetlite tak krasnou a uklizenou redakci z Volejte Sefredaktorovi? V Levelu tam maj peknej svincik... teda pokud nemate redakci na panskych zachodech jako v predposlednim dile Level TV

  • No, uz me nic nenapada... zkuste trochu osobe pohovorit vice, treba jste-li kurak ci nekurak (cigaret, ne Tomika ), pijak ci nepijak a ceho, neleze vam sefredakcni zivot krkem, spolupracujete (i tajne, vid Tommy ) s nejakyma webmagazinama, co ted paris, co rikas na letosni zemedelskou urodu, co mas doma za komp a za mobil, co mas obvykle k snidani, svacine, obedu, presnidavce, veceri, 2.veceri, co zensky Tukane, uz jsi videl Navrat Krale, co ty a vystudovane skoly, kolik platite prumerne za licence na hry, koho volis, mas rad Klause, komu fandis, co si myslis o profigamerech, kam posilat ukazkovy recenze na prijeti, sel bys nekdy na demostraci, jak casto vyrazis a s kym do spolecnosti ????

  • Jsem to trochu natahl... doufam, ze jsem vas moc nenastval a mejte se pekne...

     |   |  Odpovědět
    Paja Tucek  |  19. 01. 2004 15:27

    hehe pekny Mikolo... to sem zvedavej, co tu do tebe peknyho vsichni nahustej .D

     |   |  Odpovědět
    EmerSon  |  19. 01. 2004 14:19

    Setkal jste se nekdy s Andrejem Anastasovem? Pokud ano, jaky dojem na vas zanechal?

     |   |  Odpovědět
    Aktiv  |  19. 01. 2004 14:00

    Muzeme si taky nechat zaregistrovat ochrannou znamku, ktere bude obsahovat vase "O" z loga SCORE tak jak to udelala TV NOVA? (viz. www.oz.cz, zneni znamky: Nova, majitel: CET 21, a je to uplne dole cislo znamky 190868).

    P.S.: A maji to i zaregistrovany na "edicni cinnost"!

     |   |  Odpovědět
    David Šlechtický  |  19. 01. 2004 11:21

    Zdravím Mikoláši,

    doufám že mě Score překvapí tím slibovaným novým designem, a připojuju se k výše položenému dotazu ohledně filmů na DVD, budou? Co třeba český Kouř? Udělal by mi radost

    Ještě jsem se chtěl optat na dva poslední díly Volejte šéfovi - při pouštění toho videa žádný video nevidím, jen slyším zvuk, obrazovka je celou dobu stejná - nebaví mě koukat celou dobu na záběr lejna, je to vtipný záměr nebo je problém u mě?

    Díky

    David

     |   |  Odpovědět
    LoWang  |  25. 01. 2004 19:08

    Jo u mě to vypadalo zase tak, že to bylo celé černobílé a strašně tmavé. Myslel jsem, že to schválně natáčíte ve tmě a bude z toho nějakej efekt, ale když to pokračovalo furt a už to vypadalo, že by něco vidět bejt mělo, taxem to vypnul, pustil v Media Playeru a helemese, je to najednou úplně v pohodě a barevné. Takže zkontrolujte přehrávač videa v enginu. Nějaxe to yebe.

    PS. Level čtu taky ale myslím, že jeho "profesionalita" a "dospělost" je ve skutečnosti spíš tak trochu suchařina a dávno vyschlý pramen humoru. Jediný kdo to tam ještě zachraňuje je Michal Rybka...taky že většina článků je od něj...

     |   |  Odpovědět
    Uzzi  |  19. 01. 2004 10:53

    Předem chci pogratulovat k 10 letum existence. Kupuju si i Level a musim říct že poslední dobou je Score lepší a lepší a to i v DVD příloze, hlavně tedy oproti žvatlání Drakena je Tukanova TV daleko prdelijóznější.Jen trochu vymakat desing časáku. Chci se hlavně zeptat, co plánujete do budoucna, uvítal bych hlavně zase nějaké bio jako přílohu a hlavně změnu fota pana Tučka v editorialu, jelikož je jako opařenej hrachovkou

     |   |  Odpovědět
    Mioralf  |  21. 01. 2004 18:41

    Ano, typicky ctenar SCORE: Terminy jako "prdelijoznejsi" a "oparenej hrachovkou" jasne naznacuji, odkud vitr fouka. Trinactiletej pubertak, ktery uprednostnuje znacne zjednoduseny humor, lacine televizni serialy a jeho originalita se pohybuje pod bodem mrazu. Ale co, vsichni jsme si tim prosli, ze...

     |   |  Odpovědět
    Cizek Jan  |  25. 01. 2004 00:42

    Lol typicky odpurce SCORE vyschizovany a depkama suzovany akademik, ktery se nedavno naucil cist, a tak radsi cte Level ktery jinak kupujou maximalne odbornici nebo stari dedci..Casopis si koupim proto abych se pobavil, a ne proto abych se podival na par peknych obrazku..

    ale mas pravdu duchodem taky vsichni projdeme.:D

     |   |  Odpovědět
    Kokosak  |  26. 01. 2004 13:59

    Hochu hochu, pokud si nekupuješ počítačový časopis proto, aby ses dozvěděl jaké jsou nové hry + recenze na ně, tak si raději kup Trnky-Brnky, tam se pobavíš víc a vyjde ti to levnějí. Ale uznávám, že v Trnkách není taková děsná legrace typu "Volejte Šéfredaktorovi".

     |   |  Odpovědět
    Cizek  |  26. 01. 2004 14:07

    lol kdo rika ze se nechci dovedet info o novych hrach? ve score se dovim co potrebuju o novych hrach a navic se u toho jen pobavim, a nectu jen suche technicke data..

    PS nemluvim o vzrostlem diteti drakenovi, ja si to nevymyslel, von tak fakt vypada.:D

    ale to neni u casaku rozhodujici jak vypada ten kdo to pise..

     |   |  Odpovědět
    Uzzi  |  26. 01. 2004 08:26

    Uff,kéž by mi bylo 13 let. To už je nějakých těch 10 let pryč milý hochu, mezitím sem před rokem dodělal zvláštní školu (jelikož sem neustále koukal na tupé seriály a četl Score). Nemohu se svým IQ samozřejmě predikovat jak si usodil že mi je 13 let, to já zas z tvého příspěvků zjistil že seš možná muž, listující v debatách který tě nezajímaj! Navíc tak trochu suchar! Je to opravdu PRDELIJOZNÍ a di se opařit Hrachovkou, mamrde domácí (teď si jistě přivřel oči nad tou tupostí toho Uzziignorta, co )

    TO TUKAN: Při sledování Volejte Šefovi, mě včéra trklo že jste Český dvojníci Listra a Rimmera z Červenýho trpaslíka, jen Tukan by měl mít na čele T a je vymalováno . Zdá se Vám to šílený? Mě taky!

     |   |  Odpovědět
    Muelfant  |  26. 01. 2004 14:25

    Chlape, chlape, jsi jasna ukazka toho, jak ti cteni SCORE leze na mozek a jak redaktori jako Tomik nebo Tukan ovlivnuji tvuj styl. Tvuj vyjadrovaci styl je totiz, budiz ti tato informace zrejme novinkou, takrka totozna s clanky Mikolase Tucka. Mozna by jsi mel zkusit zaslat maly clanecek, treba by ti i nabydli job.

     |   |  Odpovědět
    Alucard  |  31. 01. 2004 22:41

    Aaa, pan je gramatik, "nabydli", predpokladam sesta trida, nebo se pletu ? Aspon si po sobe ty prispevky prectete, kdyz uz publikujete nejake svoje nazory.

     |   |  Odpovědět
    Radim  |  01. 02. 2004 14:56

    Ano, ano - kdyz dojodu veskere argumenty, kdyz je studna napadu a originality totalne vyschla, kdyz uz zkratka neni co kritizovat - pak prichazi na radu hledani gramatickych chyb a jejich nasledne odhalovani, naces je fakt desna sranda, kdyz nekdo plete Y/I. Co k tomu rici, snad jen, prosim, lidi, kdyz uz nutne potrebujete nekde vylevat sve ego v diskusich, nehledejte gramaticka a slohova nedopatreni ostatnich ctenaru, stejnak to nikoho nezajima a napiste radeji neco vecneho

     |   |  Odpovědět
    Medard_Heartie  |  17. 06. 2007 17:35

    Tak především zdravím všechny komentující a předem upozorňuji, že jsem čtenář pouze Score.. Termíny, které se zde použily v hojném množství, a které jsou zde, jak vidím, zatracovány, také nepoužívám, nesoudím ale podle nich nic o mentalitě těch, kteří jich použili. Pokud bych měl komentovat vaše jednání na těchto stránkách, označil bych Vás za zaujaté čtenáře nepřístupné novým světům. Nestydím se za ty, jenž tu dali jasně najevo, že čtou Score a jsou přístupní k fórovým hádkám, je to jen úkaz oddaného zákazníka. Na tom se vydělává.. ;) Jinak sám doufám v postup Score kupředu a těm, co Score zatratili kvůli určitým neúspěchům, bych rád připomenul, že ani oni jistě nikdy nebyli dokonalí.. A Score - Score se dokonalosti minimálně přibližuje. Články v něm jsou brány s nadhledem a občasná hyperbola je ku prospěchu všemu - bez ní by šlo jen o nezáživnou (a čtenáři Levelu zřejmě chtěnou - což sám nechápu, jelikož recenze Levelu podle mého úsudku nemají úroveň..) formu výkladu děje a nedostatků hry nebo počítačového příslušenství, které když si budu chtít přečíst, nesáhnu po Levelu, ale (a teď pozor) najedu na oficiální stránky hry či jejího vydavatele.

     |   |  Odpovědět
    Aktiv  |  19. 01. 2004 09:19

    Proc ve Volejte sefredaktorovi nepouzivate mikrofon? Ten zvuk je slyset strasne "zezadu" a mistama vubec neni slyset. A pritom by stacilo tak malo - mikrofon za 100 Kc napichnutej do kamery, do ktereho byste mluvili .

     |   |  Odpovědět
    Kokosak  |  19. 01. 2004 15:26

    Můj osobní názor je, že by to spíš měli natočit úplně bez zvuku, myslím, že by to kvalitě pořadu jenom prospělo.

     |   |  Odpovědět
    Zasílat názory e-mailem: Zasílat názory Můj názor