NASCAR 2011 The Game oficiálně

Je to přibližně týden, co se vedení Activisionu pochlubilo, že konkurenční firmě Electronic Arts "uloupilo" licenci na tvorbu oficiálních NASCAR her. A jak to tak vypadá, s něčím podobným počítal tento vydavatelský dům už delší dobu.

Dnes představená gamesa NASCAR 2011 The Game, vyvíjená britským studiem Eutechnyx, totiž na trh dorazí již v únoru příštího roku, přičemž se počítá s uvedením nejen na třetí Playstation a Xbox 360, ale rovněž na Nintendo Wii.

"Bylo potřeba čerstvého pohledu na věc. Zjistit, co tento sport dělá tak populárním," nechal se slyšet Ed Martin z Eutechnyxu. "Úzce spolupracujeme s týmy i jednotlivými jezdci série, se závodními okruhy, sponsory ... to proto, abychom fanouškům zprostředkovali vše, co k NASCAR patří."

Ve hře samotné se tak budete moci posadit za volant nadupaných aut v kůži jednoho ze světoznámých jezdců, nebo si vytvořit vlastní já, s nímž budete pomalu stoupat k výšinám závodního nebe. Své umění přitom budete moci předvést na 22 detailně zpracovaných tratích, na něž budete moci mimo to vyjet s až 15 kamarády v rámci online multiplayeru.

Zdroj: VG247

Dostupné pro: X360, PS3, Wii
Žánr: Závodní
Výrobce: Eutechnyx
Začátek prodeje: únor 2011
Váš názor Další článek: Protančete se k Team Fortress 2

Témata článku: , , , , , ,