Následovník Excite Trucks již v květnu

Nintendo of America oznámilo naprosto překvapivě novou hru pro NTSC region. Jedná se o Excitebots: Trick Racing, který má následovat nepovedený kousek Excitebike, ale na druhou stranu velice povedenou hru Excite Truck a přinést na Wii další arkádové závody.

wii.jpg

Co je nejvíc překvapující? Že hra vyjde již 20. května a bude k dostání v balení s volantem. Snad se nebude jednat o nějakou rychlokvašku. Zatím se z Nintenda nikdo nechce k této hře vyjádřit, takže nevíme ani, kdo jí má na svědomí a o co přesně ve hře půjde. Podle zákulisních informací, které jsou ovšem dost neúplné nejsme schopni usoudit nic moc. Podle všeho hra bude obsahovat unikátní a proměnlivé prostředí, minihry a spoustu triků. Kdy se hra dostane do Evropy zatím není jasné, ale doufejme, že se jedná o satisfakci za nepovedené Excitebike.

Wii by si jistě zasloužilo více takových her. Dalšími ohlášenými tituly pro tento půlrok jsou Punch Out!, The Conduit, Madworld, Sonic and The Black Knigt, New Play Controll Jungle Beat a spousta dalších, takže na Wii bude opravdu co hrát. Jen doufejme, že to není jen oko hurikánu a kvalitní hry na sebe nenechají opět čekat.

Zdroj: Eurogamer
 
Váš názor Další článek: DLC pro GTA IV trhá rekordy

Témata článku: , , ,