Naughty Dog hledá posily pro vývoj nového multiplayerového projektu

Odpoutá se tvůrce Uncharted od singleplayerových zážitků?

Studio Naughty Dog nám vždy téměř výhradně přinášelo singleplayerové příběhové zážitky. Ale nyní to vypadá, že možná bude chtít rozšířit obzoru i do multiplayerových sfér. 

Podle nabídky práce z oficiálních stránek hledá tým posily na pozici programátora online systémů, který má pomoci "vytvářet sociální a kompetitivní zážitky" pro nový projekt. A vzhledem k tomu, že očekávaný thriller The Last of Us 2 žádný multiplayer mít nebude, jedná se téměř jistě o zbrusu novou hru. 

Ihned se tedy rozvířili spekulace, že by mohlo jít o multiplayerový Uncharted nebo online hru ze světa The Last of Us, samozřejmě ale může jít i o zcela novou značku. Víme s jistotou, že nový programátor bude pomáhat "se serverovými technologiemi, základní síťovým kódem, matchmakingem a transakcemi virtuálního obchodu", což zní dost impozantně. 

S narůstajícím úspěchem battle royale žánru bychom se vůbec nedivili, kdyby Naughty Dog vyrukoval se svým vlastním pohledem na věc podobně, jak se podařilo studiu Respawn s titulem Apex Legends. Uvidíme. 

Diskuze (1) Další článek: Zaklínač od Netflixu má již potvrzenou druhou sérii

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,