PC

Návod pro Star Trek Voyager – Elite Force 2/2

Tipy, triky, návod a průvodce všemi misemi.
Jste autorem návodů? Napište nám! Chcete si přečíst více návodů? Klikněte zde!

FALLOUT - Voy9.bsp

Po animaci (ten Tuvok někdy dokáže podráždit nervy že? :-) se projděte po palubě, pokecejte s ostatními a až vás šéf bezpečnosti zavolá, tak jděte k turbovýtahu.

PROVING GROUND - Borg3.bsp

Rozstřelte distribution node v rohu, dojděte do místnosti s modrým silovým polem, až ho kolega vyhodí do luftu, tak na vás zaútočí Borgové, kterým bez milosti nakopejte jejich mechanické řitě a jděte dál.

U žlutých silových polí počkejte až zmizí žluté silové pole, vezměte si příklad z Borga, vylezte na „Frankensteinův operační stůl“ opodál, zmačkněte tlačítko, vyjeďte nahoru, prolezte k dalšímu stolu, sjeďte dolů, zmačkněte tlačítko a jděte dál. Foster už není mezi námi.

Postupujte řadami padajících Borgů a o několik místností dál kryjte Sedmou, která bude pracovat na zrušení modrého silového pole. Zaútočí na vás hodně nepřátel, ale dá se to v pohodě zvládnout (připomínám, že návod je pro obtížnost NORMAL :-).

INFORMATION - Borg4.bsp

Pokud na první křižovatce půjdete doleva, tak na té následující jděte rovně.

Pokud na první křižovatce půjdete rovně, tak na té následující jděte doprava. Obě možnosti vás zavedou na stejnou křižovatku, za kterou se dejte doleva, dírou ve zdi vlezte do tunelu, na jeho konci skrz mříž zničte distribution node napravo, vraťte se a projděte průchodem, který nyní neblokuje silové pole.

Sjeďte výtahem, připravte se na masivní útok, sjeďte dalším výtahem, zabte ještě pár Borgů a jděte dál.

Nalevo od silového pole je mříž a za ní distribution node: abyste ho zničili, musíte tam hodit granát, a to škvírou mezi levým koncem mříže a zdí, o kterou se střela odrazí.

Dojděte do dalšího levelu.

COVENANT - Borg5.bsp

Prostřílejte si cestu k výtahu, sjeďte o patro níž, dojděte k dalšímu výtahu, sjeďte s ostatními až dolů, počkejte až slezou z plošiny, potom střelte do plasma filtru v šachtě, jeďte nahoru a vlezte do díry za právě odstraněnou mříží, rozstřelte distribution node pro odstranění silového pole, vraťte se dolů a jděte dál, shlédněte překvapivou animaci a dojděte na konec kola.

INFESTATION - Borg6.bsp

Postupujte jedinou možnou cestou, v místnosti za mostem zajděte nejdřív doprava, podlezte slizovou stěnu a dobijte si energii, pak se vraťte a odejděte východem na opačném konci místnosti.

Následuje krásný úsek, ve kterém nemůžete zabloudit a tudíž mi nezbývá, než říct: jděte jedinou možnou cestou dál :-). Doporučuji na 8472 použít zbraň ukořistěnou po souboji s Hirogenem, je velmi účinná.

R & R - Voy13.bsp

Tuvok vás konečně pochválí...

Na chodbě se dejte doleva, vejděte do Equipment Room, vezměte si od kolegy novou zbraň Photon Burst a vyzkoušejte si jí na holopalubě. Zmačknutím tlačítka na místě kde jste se objevili se vraťte „na Voyager“, na chodbě se dejte doleva a odjeďte turbovýtahem do nového levelu.

VISUAL CONFIRMATION - Voy14.bsp

Nalevo je váš byt, ale nemusíte tam chodit.

Kam naopak musíte, to je jídelna, kde pokecejte s Telsiou, Neelixem a ostatními a shlédněte animaci.

OFFENSE - Voy15.bsp

Vyjděte z konferenční místnosti, v šatně si vezměte přilbu (kdybyste nevěděli, která je vaše skříňka, tak si přečtěte jméno :-), v Equipment Room posbírejte zbraně a jděte do teleportovací místnosti.

Doporučuji doprovodit vaše kolegy pro zbraně a do transportní místnosti, protože jinak byste se jich taky nemuseli dočkat...

THE BREACH - DN1.bsp

Otočte se doleva, vyskočte na modře svítící tunel, přeskočte z něj na schodovitý ochoz a dostaňte se na plošinu s raketkou, USEněte control panel, sjeďte výtahem dolů (pozor! Gravitace je již normální) a jděte dál.

Vyjeďte výtahem nahoru, v místnosti vpravo rozstřílejte nahnědlé bedny (ty šedivé nejdou zničit), čímž zpřístupníte větrací šachtu a budete se moct protáhnout na ošetřovnu.

V protilehlém rohu jsou čtyři panely, díky kterým lze ovládat gama nůž. Použijte první zleva k nasměrování lejzru naproti dveřím, potom druhým zleva (se šipkou nahoru) namiřte přímo na židli blokující dveře a control panelem v kukani nalevo od vás pusťte do paprsku proud.

Až bude židle odstraněna, tak dojděte pro ostatní, projděte ošetřovnou, počkejte až Chell hackne výtah a zmačkněte tlačítko uvnitř.

COMMAND - DN2.bsp

Postřílejte scavengery a až Chell otevře dveře, tak vejděte do řídící místnosti a shlédněte animaci.

Stává se, že během této enginové animace se hra zasekne, zpravidla potom, co Tuvok domluví, takže si to uložte.

PRIMARY ENCOUNTER - DN3.bsp

Místní automatická obrana není příliš odolná.

Skoro na konci chodby jsou napravo dveře a za nimi výtah.

Na mřížovém můstku, tak jděte rovně, na konci šlápněte na plošinu před výtahem, sjeďte dolů, dojděte na křižovatku, USEněte panel nalevo, vraťte se nahoru, na křižovatce doleva, cesta je nyní volná. Vyjeďte dvěma výtahy do dalšího kola.

THE SKIRMISH - DN4.bsp

Za dveřmi nalevo je pár automatů na health a střelivo. Za dveřmi na konci chodby je rádoby drsný robot, který bude chvíli machrovat, ale bez problémů ho sundáte a výtahem kterým přijel nahoru budete moct jít do dalšího levelu.

DEFENSIVE MEASURES - DN5.bsp

V první místnosti najdete novou zbraň, Dreadnought Weapon.

Projděte chodbou, ale než vejdete do další místnosti, tak zneškodněte věžičky. Jedna je na protější stěně (nalevo) a druhá napravo od vás, o něco výš.

USEněte panel na robotovi vlevo, on popojede (robot, ne panel :-) a umožní vám jít dál.

ATTUNEMENT - DN6.bsp

Vlezte na výtahovou plošinu a skočte z ní do roury vpravo, prolezte do místnosti se třemi přístroji, zničte je, vraťte se ke kolegům a jděte dál.

O něco dál je vpravo místnost s plasmovým paprskem. Řekněte Tuvokovi co se stalo, vraťte se na chodbu a jděte dál.

V místnosti se sníženou gravitací vyskákejte po plošinkách nahoru, přeskočte na druhou stranu, USEněte elevátor switch a až vaši kolegové vlezou na plošinu, tak si je přivolejte nahoru.

Kolega vyhodí dveře do luftu a budete moct jít dál.

Dojděte do místnosti s plasmovým paprskem, USEněte control panel a jděte uvolněnými dveřmi do dalšího kola.

ARRAY - DN8.bsp

V cestě vám stojí překážka, kterou je nutno odstranit.

Použijte několik výtahů, dostaňte se k tlačítku, které ovládá zmíněnou překážku. Až ho USEnete, tak naběhne pár robotů, které můžete znovuUSEnutím usmažit. Až zde budete hotovi,tak se vraťte k bývalé překážce a jděte dál.

O několik mrtvých robotů dál k vám znovu promluví Tuvok. USEněte control panel uprostřed místnosti a odjeďte výtahem dolů.

V následující části musíte zničit všechny věžičky aby zmizela modrá silová pole.

INVASION - Voy16.bsp

Jděte s ostatními do Equipment Room, potřebujete-li to, nechte se ošetřit doktorem, doplňte střelivo, vraťte se na chodbu, jděte doprava, na konci pozabíjejte hejno přerostlých švábů a vydejte se na lov jejich kolegů zmetků.

Ve velkém skladišti nechoďte dopředu, protože most spadne. Postřílejte nejdřív všechny zmetky pod vámi. Až bude čisto, tak hupsněte dolů, vyjeďte výtahem napravo, projděte chodbou (rovně) a vychutnejte si dlouhou animaci.

DECISIONS - Voy17.bsp

Animace.

EXTERNAL STIMULI - Forge1.bsp

A je to tu. To na co jistě každý pařan čekal: jste uvnitř Forge.

Projděte chodbou, na druhé straně vysnajprujte pracující Harvestery, opatrně přelezte po hadici na ostrůvek, dojděte na konec, hupsněte o patro níž, jestli chcete, tak po další hadici dojděte k dobíječce střeliva, a potom přeskočte na další ostrůvek, hupsněte o patro níž a USEněte control panel. Až kolega odstraní silové pole, tak skočte do díry za ním.

MATRIX - Forge2.bsp

Dojděte do místnosti s panely uprostřed, USEněte jediný, který se nechá, čímž vypnete silové pole a budete moct dojít na ochoz nahoře, kde Chell udělá co je zapotřebí a vy se budete moct vrátit dolů a jít dál.

ONSLAUGHT - Forge3.bsp

Dojděte na místo, kde cestují předměty z Voyageru a dejte se stejným směrem. Tlačte se na silové pole a ve chvíli kdy je na chvilku vypnuto kvůli zrovna procházejícímu předmětu, projděte. Na druhé straně USEněte panel aby mohli projít i ostatní.

Dojděte do místnosti kde vás zmetci zamknou, jděte doleva, počkejte až vypnou silové pole, postřílejte je, USEněte panel a vyjeďte výtahem nahoru.

Nyní na vás bude podniknut masivní útok, ale když vydržíte, nebudete litovat. To byla ale užitečná rada, což? :-).

Po pokecu s Tuvokem sjeďte dolů a jděte do otevřených vrat.

VISUAL MAGNITUDE - Forge4.bsp

Nový druh zmetka, ale ne o moc nebezpečnější než ti ostatní.

Jedinou možnou cestou se dostaňte ke kruhovému mostu přes jámu, sjeďte výtahem na druhé straně dolů. Přes propast vede neviditelné silové pole, které zviditelníte střelami, takže popadněte Phaser a do toho. Cesta napravo od vaší současné pozice.

DISSOLUTON - Forge5.bsp

Za dveřmi k propasti jděte po můstku, USEněte panel a počkejte až se přistaví lávka přes propast, přejděte přes ní, posbírejte dobrůtky, skočte dolů a pokračujte.

Zbytek tohoto levelu je nadmíru jednoduchý a není co radit. Prostě se prokousávejte patro po patru až ke generátoru tvořícímu zlé silové pole, které drží všechny lodě v zajetí.

Až budete v cíli, tak rozstřelte čtyři desky, z nichž vycházejí žluté paprsky a až se otevřou dveře, tak jděte dál.

Po animaci posbírejte krystaly a vyjeďte výtahem nahoru.

Konečně sám!!! Není to nádhera? Žádní blbí boti se vám nepletou do cesty ani před zaměřovač... a jste to jen vy, kdo zachrání svět... vlastně nejenom svět, ale celý vesmír!!! Ehm... pardon, zase jsem se nechal unést :-).

Dojděte do místnosti s velkou dobíječkou munice, USEněte jí a budete překvapeni :-)... Potom vyjeďte výtahem v rohu.

COMMAND DECISION - Forgeboss.bsp

Vejděte do velké místnosti, po animaci se chvilku handrkujte s teleportujícími se zmetky a po chvilce vám přijdou na pomoc Ethereansové, kteří zničí Vorsothovo semeno (takové bych nechtěl mít... :-)), on se naštve, vypne silové pole a naběhne na vás osobně. Není nijak těžký, stačí do něj nepřetržitě pálit, být stále v pohybu a vyvarovat se jeho plynových... ehm... výbuchů... (prostě nestoupejte na plošinky kde to jiskří).

Na obtížnost NORMAL jsem do něj napálil plnou dávku z Hirogenské zbraně a skoro celou dávku Photon Burstu. Nemá žádné zranitelné zóny, takže nemusíte mířit na žádné konkrétní místo.

EPILOGUE - Voy20.bsp

Klasické Voyagerovské outro, dobrou chuť a nashledanou u nějaké další skvělé (a mnohem delší) pařby.
Váš názor Další článek: Levelord aneb modleme se mapeři!

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,