PC

Návod: Šest ženichů a jeden navíc – špičková adventura zadarmo

Stylově napsaný návod na druhý díl legendární české adventury, který Petr Vochozka a jeho Illusion Softworks věnovali českým hráčům k vánocům. Vyplatí se přečíst i v případě, že nemáte v úmyslu tuto vtipnou a eroticko-úchylně laděnou hru nikdy hrát. V ideálním případě se totiž při četbě tohoto návodu budete bavit stejně, jako redakce Doupěte a kolega z Levelu při jeho přípravě.

Přesně 272 dnů po tom, co jsem důkladně pohlídal všech sedm dcer pana Smitha, byl jsem donucen pro něj udělat další službu. Najít pro ně ve zdejším městě vhodné ženichy. Ještě než jsme se do toho pustil, pořádně jsem prohlídnul město.

  

Báječně ujetá hra disponuje báječně ujetou grafikou a báječně ujetým humorem:-)

V bankomatu byla zaseklá platební karta, stačilo jenom stisknout tlačítko redial a pak potvrdit transakci. Nejsem žádnej rozhazovač, ale pro jistotu sem vybral co nejvíc. Pak jsem zamířil k hájovně, kterou zatím statečně bránila trojice krvežíznivých pudlíků. Na pařezu se válela motorová pila, kterou by měl mít každej správnej chlap. Vykopnul jsem plot a zašel se podívat na paseku. Seděl tam indiánský náčelník a stejně jako v jednom filmu, tenhle byl taky nemluva. Vzal sem si aspoň klacek z jeho ohniště. Pak jsem se vrátil do města a zašel do sex shopu, kde se válel na stole něčí klíč. Jako soukromý očko určitě přijdu na to, kdo je jeho majitel. Jakmile jsem poznal celý město, zamířil jsem do vily pana Smitha.

Trampolína

Hned jak jsem vstoupil do vily, prošel jsem otevřenými dveřmi na zahradu a spatřil první z dívek, Trampolínu, jak se houpá na houpačce. Popovídal jsem si s ní o dítěti a o tom, koho by si představovala za manžela. Z jejího vyprávění mi bylo jasné, že to musí být pořádná hora masa. Můj detektivní čich mi říkal, že bych se měl podívat do místní hospody. Naneštěstí mě ale teplý vrchní Toník nechtěl pustit do kuchyně. Jenže i to jsem rychle vyřešil. Zjistil jsme si telefonní číslo do hospody, bylo napsaný na dveřích, a zavolal jsme mu z budky, že se s ním chci sejít před sex shopem. Pak jsme rychle vyrazil do hospody a prošel do kuchyně. Můj instinkt mě nezklamal, kuchař je bývalý zápasník sumo a ženil by se třeba hned. Jenže nemohl hned odejít, protože mu ještě neskončila pracovní doba.

 

Stáhněte si celou hru (9,58 MB) ZADARMO ZDE!

 

Zašel jsme zpět k sex shopu a ze zapadlé uličky vyndal bednu. Přidělal jsme k ní klacík z indiánova ohniště a kus provázku. Jako návnadu jsem použil kus tvrdé koblihy, která se válela na hlídačově stole v nemocnici. Před sex shopem byl kanál, který se jen hemžil šváby, to bylo ideální místo pro mou past, za chvíli byla plná švábů. Znovu jsme stejným způsobem odlákal Toníka a vypustil šváby na kuchaře. Z mrazáku jsme si pak vzal zmrzlého králíka a doprovodil kuchaře k Trampolíně. Ta ale po něm nejprve chtěla aby ukázal, že není žádný třasořitka a zvednul 150 kg nad hlavu. Jenže kuchařovo sebevědomí nebylo zrovna vysoké. Vrátil jsme se do domu a našel pracovnu pana Smitha. Klíč ze sex shopu byl jeho, jasná věc. Pořádně jsem prohledal pracovnu, v šuplíkách byly dlužní úpisy a výpisy z banky, na stole guma, ve skříňce prázdný papír a v šatníku pěkný kožený bičík. Gumou jsem vygumoval nuly z činky a kuchař předvedl svou sílu. První nevěstu jsme měl z krku.

Jasmína

Jasmínu jsme potkal před hospodou. Zrovna venčila svého nového psíka. Její představa ideálního muže přesně padla na místního hajného. Vyrazil jsem tedy k hájence, jenže tu ještě pořád byla smečka těch strach nahánějících pudlů. Zkusil jsme jim vnutit zmrzlého králíka, ale bezúspěšně. Zašel jsem do sex shopu a koupil to nejlepší afrodiziakum, které měli na skladě.  Název „Zvířecí síla“ mi dával jistou naději. Nalil jsem afrodiziakum na králíka a hodil ho psům. To, co se v následujících chvílích dělo, se dá jen velice těžko popsat. Jakmile si užili svoje, padli únavou jak čistič sloních kotců po celodenní práci. Jediný, co po králíkovi zbylo, byl jeho malý mozek, který jsme si pro jistotu vzal. V hájovně jsem vyzpovídal hajného, ze stolu sebral kleště a z klece si vypůjčil pírko. Zašel jsem do hasičské stanice, tam jsme sebral drát a kleštěmi z něj vytvaroval perfektní oko. Vrátil jsem se do hájenky a ukázal svůj výtvor hajnému. Ten na nic nečekal a hned vyrazil do lesa zjistit, kdo mu tam pytlačí. Jakmile byla místnost prázdná, vzal jsem obraz jeho ženy a rychle jej vyměnil za obraz Jasmíny, který visel na chodbě jejich vile. Pak už jen stačilo zajít za Jasmínou a dovést jí k hajnému.

Karmína

Na Karmínu jsme narazil v kuřáckém salónku ve vile pana Smitha. Vyprávěla mi o dítěti a tom, že po porodu trošičku přibrala, čehož jsem si všimnul hned při vstupu do místnosti. Slíbil jsme jí, že jí někoho najdu. Zamířil jsme do místní tělocvičny a tam si promluvil s cvičitelem aerobiku. Zeptal jsme se ho, zda by nemohl vzít Karmínu do parády. Ten se mi ale vysmál a tvrdil, že má plno. Zašel jsem do hospody a pírkem polechtal spícího štamgasta. Ten se lekl a rozlil pivo. Jakmile šel vrchní pro kyblíček a hadříček, vzal jsem mu ze stolu tu jeho skvělou propisku. Na prázdný papír jsem napsal „Dnes zavřeno“ a pomocí žvýkačky, která se válela pod lavičkou v parku, přilepil na dveře tělocvičny. Pak jsem se vrátil za cvičitelem a zeptal se ho jak jsou kšefty. Byl totálně vyřízenej a tak jsem mu navrhl, že mu pomůžu. Od somráka u banky jsem si koupil dva veselé papírky a zamířil za Karmínou, zeptat se jí, jestli nechce jít do tělocvičny. Odmítla, ale to jsem čekal a tak jsem jí ochutil její pomerančový džus jahodovým papírkem. Pak už nebyl problém jí přemluvit. V tělocvičně jsem udělal to samé cvičiteli aerobiku a další člen Smithovic rodiny byl připraven k svatbě.

Filomnéna

Nejošklivější z dcer pana Smitha byla zavřená ve věži rodinné vily. Chvíli jsme se s ní bavil a jakmile odešla, mrknul jsem se, kampak míří ten její dalekohled. Slepec by byl jedinečnej ženich, takže jsme na nic nečekal a hurá před hospodu. Navrhnul jsme mu svatbu s Filoménou a když už to vypadalo, že budu mít odbytou i tu nejošklivější, přejelo ho auto. Sebral jsem tedy to, co po něm zbylo a zašel do hospody na pivo, abych se uklidnil. Přisedl jsme si k chirurgovi, který zde zapíjel smutek. Koupil jsme mu pár piv až z něho vylezlo, že byl zamilován do Jasmíny, která je teď už zadaná, ale že by si Jasmínu klidně vytvořil sám, jen kdyby měl tělo. To byla moje jediná šance, jak udat Filoménu. Slíbil jsem mu, že tělo seženu a ať na mě počká v nemocnici.

Zašel jsem do nemocnice a promluvil si s hlídačem. Když se dozvěděl, že pracuji pro pana Smitha, pěkně se na mě naštval a pomohlo až když jsme mu dal dlužní úpisy, vypůjčené z šuplíku ve Smithově pracovně. Pak jsem ještě vzal z recepčního stolku pozvánku k doktorovi, napsal na ní Filoménino jméno a zašel jí pozvánku předat. Na operačním sále už na mě čekal doktor a sestra. Ta ale tvrdila, že není slepá a že nic takového nepřipustí. Dal jsem jí slepecké brýle a hůl a problém byl vyřešen. Po operaci, která byl tím nejnechutnějším co jsem kdy v životě viděl a to jsem už viděl v pavilónu slonů ledacos, měla i Filoména svého chotě.

Hermína

Když jsem se vrátil z operačního sálu zpátky do vily, potkal jsem v kuřáckém salónu Hermínu. Šlohnul jsme jí její vietnamský cigára a pořádně si s ní promluvil. Vypadalo to, že najít jí manžela bude hodně těžké. Zašel jsem za starým kostelníkem a zeptal jsme se ho, zda by mi něco nevyřezal, dal jsem mu za to ty vietnamský cigarety. Řekl mi, ať mu nejdřív přinesu nějaký pořádný dřevo. Skočil jsem do sex shopu a koupil si masivní ebenový vibrátor, který byl k vyřezávání jako stvořený. Kostelník z něho za chvíli udělal opravdu parádního slona. Se slonem v ruce jsme zašel do mateřské školky a učitelce řekl, že nesu dárek pro děti. Pořádně jsem si s ní promluvil, ale už když jsem pohlédl na její stůl bylo mi jasné, že tady asi neuspěju. Vrátil jsem se do vily a v pracovně vyzvedl novou poštu. Byl tam i dopis pro Hermínu od její bývalé milenky. Trochu jsem ho přepsal, ještě jsem měl tu skvělou tužku od vrchního, a donesl ho Hermíně. Ta byla nadšená a hned se dala do psaní odpovědi. Donesl jsem ji zpět učitelce a když jsem se znovu vrátil, byla už ruka v rukávě.

Evelína

Zašel jsem se pak podívat zpátky do vily a v kuřárně objevil spící Evelínu i s dítětem. Tuhletu dračici nemůžete vzbudit jen tak, to byste si pěkně naběhli. Vzpomněl jsme si ale, že u hasiče vysely na zdi hodiny s kukačkou. Jenže ten mi je jen tak nedá. Zastavil jsem se v sex shopu a promluvil z úchylákem a dal mu kožený bičík, který byl v šatníku pana Smitha. Dal mi za něj zaručeně pravý kalhotky Terky Pergnerový. Hasič byl v sedmém nebi, nechal mě ať si hodiny odnesu a už se těšil jak svůj nový poklad ukáže klukům z práce. Hodiny jsme pověsil na zeď v salónku a nastavil budík. Za chvíli se z nich vynořil můj oblíbený druh kukačky a hlasitě zatroubil. Evelína se vzbudila a já si s ní mohl konečně v klidu popovídat.

Evelína chce pořádně vyvinutýho chlapa, teda aspoň tak jako jsem já sám. Najít někoho podle jejích představ bude hodně velká fuška. Přeci jenom nás chlapů s velkým CH na světě moc není. Stavil jsem se v kostele a kostelníkovi sebral ze skříně kožený obleček. Promluvil jsem si s ním a zašel do sex shopu, kde jsme obleček směnil s úchylákem za kondom obří velikosti, který - jak jsem hned zjistil - patří prodavači. Teď už ho stačilo jen trochu opotřebovat. Zamířil jsem na mýtinu, porazil strom motorovou pilou a zalezl do křoví, kde jsem si s tím obřím kondomem pořádně užil. Když jsem ho ukázal Evelíně, byla sice nadšená, ale chtěl ještě nějaký lepší důkaz. Odskočil jsem do nemocnice na rentgen, kde jsem udělal parádní snímek za pomoci duralové tyče. Ten už Evelínu přesvědčil a hned se vydala směr sex shop. Tam jsem ještě musel prokázat Evelínino finanční zajištění bankovními výpisy a prodavač byl pro.

Rosalína

Poslední dáma na vdávání seděla na zahradě a četla si nějakou satanskou zábavnou četbu. Moc dobře jsem si s ní nepopovídal a co se stalo s dítětem vám radši vyprávět nebudu. Zašel jsem za indiánem, který stále jen mlčel a přihodil mu do kotlíku pár dobrot. Nejprve lidské srdce z nemocnice a pak ještě mozek, který zbyl z králičích orgií u hájenky. To indiána přimělo k hovoru a já se dozvěděl, že i on hledá nevěstu. Měla by prý k němu sestoupit žena orel na křídlech mohutných větrů. To mi stačilo, zašel jsem k faráři a nechal si proklít krucifix, který vysel na stěně. Kostelník mi otevřel svým univerzálním nožem plechovku s hráškem a já se vrátil na zahradu za Rosalínou. Pomocí kříže jsem ji přemluvil aby se mnou šla za indiánem a tam jsem jí do vlasů zasadil pírko. Pak už jen stačilo probudit v sobě mohutné větry pomocí hrášku a indiánovy sny byly naplněny. A já jsem se konečně mohl vrátit domů do své rodně Lhoty. Ačkoliv...  já se té smůly asi nezbavím...

Diskuze (67) Další článek: Týden v e-sports - Vietcong finále se blíží

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,