Návrat Lary Croft! Tomb Raider Legend

Pokud si snad někteří z vás bláhově mysleli, že na Laru Croftovou, sex symbol všech hráčů minulého století, už v žádné hře nenarazíme, mýlili jste se. Dnes, tentokrát už oficiálně, byl společností Eidos ohlášen další díl hry Tomb Raider s podtitulem Legend. Zda to bude opět "legendární" propadák jako minule nebo půjde o povedený návrat krásné archeoložky, můžeme zatím jen hádat, avšak autoři z Crystal Dynamics (Tomb Raider: Angels of darkness) si nepochybně věří.

 "Při přípravě na tvorbu nového Tomb Raidera jsme si položili důležité otázky, donutili se myslet trochu jinak a hlavně se vrátili ke kořenům celé série"; vysvětluje Chip Blundell, vice president marketingového oddělení Eidosu. "Dlouho jsme přemýšleli nad tím, co zlepšit na hlavní postavě, jak ji oprášit, aby byla opět přitažlivá pro ty, kteří mají Laru tak rádi."

 

 O "lásce" k Laře Croft bychom se tu mohli bavit hodně dlouho, zvláště po tom, co jsme hráli posledních pár dílů ze série. Ale snad se opravdu začíná blýskat na lepší časy. Tvůrčí tým Crystal Dynamics, respektive Eidos, zlanařil pro svůj nadcházející projekt i samotného Tobyho Garda, duchovního otce Tomb Raidera.

Co se týče hry jako takové, toho příliš známo není, ale Eidos nás ujistil, že počátkem 12.dubna zveřejní o novém Tomb Raideru další podrobnosti. Zůstaňte proto naladěni, protože hned jak se něco nového objeví, najdete to zde.

Zdroj: Worthplaying

Diskuze (1) Další článek: Dvě nové ukázky k Jade Empire

Témata článku: , , , , , , , , ,