Návrat Prince of Persia je na spadnutí, spekulace lákají na únorové odhalení

Prince of Persia už jsme neviděli pořádnou řádku let, teď by ale Ubisoft mohl konečně ohlásit jeho návrat.

Prince of Persia už začal vypadat skoro jako mrtvá značka, jeho úspěchy jako záležitost minulosti a další hry byly dlouho v nedohlednu. Teď se ale na svět čím dál více dostávají spekulace o vnitřních informacích směřujících k odhalení nového dílu série v průběhu následujícího měsíce.

Tato nová hra by se podle úniku informací měla jmenovat Prince of Persia: Dark Babylon a děj má být zasazený do doby po dílu The Two Thrones. "Hratelnost bude velmi podobná předchozí trilogii, ale přesto se v některých věcech bude lišit. Hlavním nepřítelem bude odlišná verze prince z jiné časové linie. Čeká nás i možnost editovat vybavení vaší postavy a jejích útoků tak, jako v posledním God of War. Odhalení proběhne na Playstation Meeting v únoru a hra potom vyjde v příštím roce," sdělil údajně zdroj z Ubisoftu. 

Návrat oblíbené série by nebyl až takovým překvapením vzhledem k tomu, že se v poslední době opět nadmíru dobře daří klasickým akčním adventurám plným soubojů. Zářným příkladem z posledních let mohou být God of War, Devil May Cry 5 nebo Star Wars Jedi: Fallen Order. Hráči očividně opět zatoužili po lineárnější akci a právě Prince of Persia by jim mohl dopřát další dávku. Bohužel tyto spekulace zatím není možné potvrdit. Snad to za nás udělá v únoru přímo vydavatel.

Váš názor Další článek: Motion capture pro nové God of War už je nejspíše v plném proudu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,