NBA Live 09 v pohybu

Basketbal je v Americe hodně populární, takže se nelze divit, že v rodince sportovních sérii od EA naleznete i NBA. Letošní ročník má být od těch uplynulých velmi odlišný. Bohužel se tyto změny týkají i platforem, pro které je hra určena, takže majitelé stolních počítačů mohou začít vytahovat kapesníčky, zatímco ti z vás, kdož máte v držení jednu z konzolí X360 nebo PS3 můžete naopak bouchat šampaňské. NBA Live 09 totiž vypadá opravdu nadějně.

Tvůrci v čele s Peterem Moorem nejvíce vyzdvihují nový prvek jménem Dynamic DNA, což je denně aktualizovaná vychytávka, která obsahuje informace týkající se momentálního stavu (zranění, výkonnost...) hráčů z více než dvaceti týmu NBA. Samozřejmě také můžete očekávat, nové módy, z nichž za zmínku stojí především NBA Rewind, kde se budete v několika starých zápasech pokoušet přepsat historii a NBA Akademie – ta slouží k vylepšování schopností vašich svěřenců a koneckonců i vás samotných. A pakliže vás omrzí hrát za americké týmy, můžete si vybrat jeden z 24 mezinárodních. Česká republika však bohužel chybí.

Velkým trhákem je bezesporu grafika. Stačí se podívat na nový trailer a nelze než nesouhlasit. Hráčům se dle směru pohybu vlní dresy, na kůži se jim tvoří lesklá vrstva potu i publikum vypadá vcelku věrohodně. Nezbývá tedy než se modlit, aby hra na podzim vypadala stejně dobře, jako nyní. Ostatně, sami si jistě vzpomenete na případy, kdy na ukázkách screenech vypadal titul k světu, ale ve finále byla vizuální stránka více než chudá.

Zdroj: GameTrailers
Dostupné pro: X360, PS3
Žánr: Sportovní | Basketbal
Výrobce: EA Canada
Váš názor Další článek: Blizzard: Diablo zůstane jaké je

Témata článku: , , , , , , , , ,