Need for Speed: Heat opět uvrhne hráče do světa ilegálních závodů

Byl odhalen nový díl, který dorazí na PC a konzole již letos.

Závodní série Need for Speed už nějakou dobu stagnuje a EA si dalo roční pauzu, aby nový díl pořádně vypiplalo. Ten se odhalil před pár hodinami a prozatím to vypadá, že jde spíše o nástupce novodobých dílů bez jakékoliv nostalgické příchutě. Ale popořadě.

Hráči se vydají do Palm City, zbrusu nového otevřeného světa, kde ilegální pouliční závody jsou stále v kurzu a závodníci z celého světa se předhánějí, kdo má lepší bourák. Na rozdíl od předchozích dílů tu bude zajímavá dynamika denní doby. Během dne se budete účastnit legální závodní série Speedhunters Showdown, ve které budete stoupat žebříčkem a vydělávat na nová auta. V noci pak budete riskovat vše v ilegálních závodech napříč městem, kde strážci zákona bdí orlím okem. 

"Hráči chtějí více aut, více tuningu a více výzev. A my je rozhodně nechceme zklamat," nechal se slyšet Riley Cooper, kreativní ředitel studia Ghost Games. Rozhodně se tedy můžeme těšit na nabitou garáž, propracovanější tuning a více customizace, příběhové pozadí a policisté ale podle všeho zůstávají beze změn. Více informací bychom se měli dozvědět co nevidět. 

Need for Speed: Heat vychází 8. listopadu letošního roku pro PC, PS4 a Xbox One.

Váš názor Další článek: Nové Need for Speed má podtitul Heat a příchuť osmdesátek

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,