Need for Speed odhaluje jednotlivé čtvrti města Ventura Bay

EA více poodhalilo herní svět nového dílu Need for Speed a jeho jednotlivé části.

Stejně jako předchozí díly i novinka bude rozdělena do několika regionů, každý se svou vlastní atmosférou, vedoucím závodníkem a bonusy. Pojďme se na ně podívat hezky zblízka.

Burnwood

Sídlí tu vaše garáž a také jedni z nejlepších závodníků ve městě. Jedná se o centrum města s mrakodrapy a kancelářskými budovami, které bude také hojně opatrováno policejními složkami. 

rendition1.img.jpg

Crescent Mountains

Vílová čtvrť s nádhernými výhledem na samotné město pod sebou schovává také uličky, jež vás zavedou hluboko do hor. Právě zde narazíte na množství klikatých silnic, které vás v driftu strmě snesou zpět do města. 

rendition1.img (1).jpg

Royal Park

Ačkoliv jde o primární obytnou oblast města, Royal Park je plný obchodů a vysokých budov. Také tu naleznete chloubu města, stadión GHOST. 

rendition1.img (2).jpg

South Port

South Port je industriální oblastí města s úzkými uličkami, továrnami, přístavem a obecně ponurou atmosférou. Také tu narazíte na velmi agresivní policisty, takže bacha.

rendition1.img (3).jpg

El Ray

El Ray se nachází z nejvýchodnější části města a sestává především z obrovského horského masívu. Jde o pěkné tiché místo, kde můžete rozjímat předtím, než se vydáte po dálnici zpět do města. 

rendition1.img (4).jpg

Franklin Terrace

Tato čtvrť je plná firemních budov a sídel velkých společností, také tu nechybí velká dálnice, která vede do všech ostatních oblastí města. 

rendition1.img (5).jpg

Diskuze (2) Další článek: Podívejte se na 45 minut z týmové akce Overwatch

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,