Need for Speed: Payback odhaleno, podívejte se na debutový trailer

Je tu nová generace Need for Speed a s ní i vysokooktanová akce a zběsilé honičky.

 

Ghost Games ve spolupráci s EA před chvílí oficiálně představili zbrusu nový díl ze závodní série Need for Speed s podtitulem Payback, který se podívá na PC, PS4 a Xbox One už 10. listopadu letošního roku.

A co od hry máme čekat? Inu, snad každému se po shlédnutí traileru musí vybavit filmy ze série Rychle a zběsile, což je pochopitelné. Vypadá to, že nás čeká hollywoodský příběh plný honiček, pomsty a dalších důležitých náležitostí a ačkoliv to nepůsobí jako Need for Speed, minimálně to vypadá na zajímavou kampaň.

nfs-payback-reveal-cops.jpgnfs-payback-reveal-derelit-ford.jpgnfs-payback-reveal-preorder.jpg

Tentokrát se podíváme do Fortune Valley, rozlehlého otevřeného světa, a ujmeme se rovnou tří postav, kteří jdou po krku místnímu kartelu The House. Samozřejmě budeme muset závodit a vydobýt si respekt podsvětí a nakonec sesadit neřáda z trůnu. 

Hra by měla nabídnout dosud nejvymakanější systém customizace a tuningu z celé série, upravit by podle všeho mělo jít opravdu všechno. Stejně tak potěší neustále aktualizovaná soupiska žihadel, kde nechybí žádné nové přírůstky. Pro ty, co si titul předobjednají, už jsou připraveny exkluzivní vytuněné vozy jako Nissan 350Z 2008, Chevrolet Camaro SS 1967 či Dodge Charger R/T 1969, ke kterým dostanete přístup ihned po vydání hry.

Více se o hře dozvíme na E3 a na chystané akci EA Play. 

Diskuze (12) Další článek: MMO Secret World Legends se pochlubí překopaným systémem soubojů

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,