Negan z The Walking Dead míří do Tekken 7, vrací se Lei a Anna

Namco na akci EVO 2018 oznámilo docela kontroverzní krok pro fanoušky bojovky Tekken 7. Do hry se podívá postava z The Walking Dead.

Tekken 7 čeká přísun dalších postav a nebudou to žádná ořezávátka. Do série se vrátí sestra Niny - Anna Willams. Ta už několikrát v Tekkenu ztvárnila důležitou roli a patřila mezi populární postavy. 

Fanoušky vymodlený návrat slaví také Lei Wulong. Nesmrtelná postava s nespočtěm různých stylů boje byl v historii Tekkenu jednou z nejoblíbenějších stálic už od Tekkenu 3. Byl oblíbený díky svým kreacím, které s ním bylo možné předvádět (například i opilecký box) a také suverenitě se kterou se s ním dalo protivníky porážet. 

Největší šok ale jednoznačně přineslo oznámení, že ve hře se objeví Negan z The Walking Dead. Drsňák s baseballovou pálkou se zařadí jako jeden z mála "externích" bojovníků do souboje o krále železné pěsti. U Negana se nám ale zatím nedostalo žádné ukázky ze hry a jedná se tak prozatím o velkou neznámou.

Postavy by měly dorazit s další sezónou, ale zatím není zveřejněné přesné datum, kdy se na Leie, Annu a Negana můžeme těšit.

Diskuze (1) Další článek: Fotoseriál z českého survival royale: Vigor pěkně zblízka

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,