Nejkrásnější konzolové hry: když na výkonu nezáleží (galerie)

Kdo říkal, že na hezké hry potřebujete jen to nejvýkonnější PC?

Současná bitva herních grafických technologií často nezná slitování a mnozí se domnívají, že na ty nejhezčí hry potřebujete nutně ten nejvýkonnější hardware, výkonná herní PC a všechny další vymoženosti. Současná generace konzolí však mnohokrát dokázala, že i z mála se dá vyždímat hodně a pokud máte v týmu zkušené umělce a programátory, kteří se postarají o precizní optimalizaci, většinou se vám podaří vytvořit něco unikátního. 

U konzolových her totiž nejde o to stabilizovat hru a optimalizovat ji pro co nejvyšší počet počítačů. Vývojáři mají možnost se soustředit na umělecký styl, smysl pro detail a další maličkosti, které jsou často ve výsledném grafickém projevu mnohem důležitější, než vysoké rozlišení a ostré textury. 

My jsme se rozhodli opět zavítat na fóra a diskuze a vyhrabat pro vás ty nejhezčí hry a nejstylovější screenshoty z nich. Všechny obrázky v galerii pochází pouze z konzolových verzí a v případě, že jsou minimálně upraveny, je tak učiněno z integrovaných editorů a populárních foto režimů, které jsou nyní v každé druhé hře. 

Diskuze (6) Další článek: We Happy Few v nových záběrech lákají na hutnou atmosféru

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,