Nejlepší sluchátka, myši, klávesnice… Vybíráme osvědčený herní hardware

Důležitým parametrem herních sluchátek je pohodlnost a bezdrátová konektivita. U myší vybírejte podle oblíbeného žánru i ergonomie. Klávesnice kupujte ty mechanické a koukejte na jazyk potisku.

JBL Quantum 910: Sluchátkový high-end

Nemají drát, o pohodlí se postará velkorysé polstrování mušlí i náhlavního oblouku a zvuk z okolí dobře odruší aktivní potlačení hluku. Herní sluchátka JBL Quantum 910 z nejvyšší cenové kategorie rovněž nezklamou zvukem, který je však výrazněji laděný do typické V charakteristiky s důrazem na nižší frekvence. Ty se budou líbit při hraní, ovšem poslech hudby tady bude mít k analytickému zvuku poměrně daleko.


JBL Quantum 910 Wireless


Velmi dobrou kvalitu nabídne mikrofon, který zároveň nešumí. Má však nevýhodu, která může leckoho od nákupu odradit – mikrofon není odpojitelný. Naopak potěší kvalita zpracování na vysoké úrovni, která odpovídá ceně sluchátek. Nechybí ani přehledná aplikace pro další konfiguraci.

ANC v tomto případě nedosahuje kvalit, která známe z nejlepších sluchátek pro poslech hudby, stále jej však hodnotíme jako nadprůměrné. Naopak k průměru patří výdrž na baterii, která se při běžném použití pohybuje v rozmezí 35-40 hodin.

  • Primární konektivita: bezdrátová (2,4 GHz/Bluetooth 5.2)
  • Měniče: 50 mm
  • Rozsah: 20-20 000 Hz
  • Výdrž: až 39 h
Váš názor Další článek: Cities: Skylines 2 dostane první rozšíření později. Prioritou jsou opravy a vylepšení základu

Když navštívíte internetový obchod přes náš katalog zboží, Živě za to může získat provizi. Službu Zboží Živě provozujeme ve spolupráci s Heureka.cz.

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,