Vybrali jsme herní klávesnice a myši pod stromeček. Ty nejlepší z nejlepších

Dobrá klávesnice a myš jsou pro hraní na PC nezbytně nutné. Vybrali jsme osvědčené modely, se kterými neuděláte chybu.

Razer Huntsman V2 Analog: Jako na konzoli

Cena: 7 500 Kč

Razer už od představení svého analogového modelu vydal hned několik novějších klávesnic, nám ale stále vězí v hlavě právě Huntsman V2 Analog. Přinesl po dlouhé době solidní revoluci v podobě unikátních analogových spínačů, simulujících konzolové páčky z ovladače.

hunts.jpg

Majitelé původní generace klávesnice Huntsman by na pohled asi nenašli mnoho nového. Opět je tu tak kvalitní hliníková konstrukce s matným černým plastem, pořádné prostranství a multimediální ovládací prvky včetně ozubeného kolečka v pravém horním rohu pro ovládání hlasitosti. Potěší průchozí port USB 3.0 a krásně podsvícená polstrovaná opěrka zápěstí. 

Genialita analogových spínačů je v tom, že dokážou simulovat několik různých poloh a pomalý pohyb stejně, jako to umí analogová páčka konzolového ovladače. To znamená, že můžete zapomenout na trhané pohyby ve hrách. Hráči si mohou vše samozřejmě plnohodnotně přizpůsobit v softwaru Synapse 3. U každé klávesy lze také určit bod aktivace od 1,5mm až do 3,6mm, přesně jak vám to vyhovuje.

1000.jpgproduct_4479224.jpg

Nevýhodou je vysoká cena, která se drží i do dnešních dnů. Ale dává to smysl, moc konkurence totiž tento kousek na trhu nenajde.

  • Připojení: USB-A
  • Konstrukce: kompletní
  • Spínače: opto-mechanické
  • Dodatečné prvky: polstrovaná opěrka, multimediální ovládání, RGB podsvícení
Diskuze (13) Další článek: Deep Silver odhaluje unikátní artworky od světových umělců, inspirované sci-fi akcí Chorus

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,