Téma | E3

Nejlepší herní pecky výstavy E3, pro které brzy poběžíme do obchodu

E3 je největší herní akcí roku a nových chystaných titulů přibylo přímo exponenciálně. Rozhodli jsme se, že vybereme 15 největších herních pecek, které se na konferencích ukázaly.

Na E3 se objevuje každý rok obrovské množství skvělých oznámení o nových hrách a příslušenství. Každý z nás jistě vyhlížel svůj vlastní titul, přesto jsme se rozhodli, že vám v tomto článku vybereme 15 herních novinek, které byste měli znát a těšit se.

Pokud pravidelně čtete Doupě, zjistíte, že se jedná pouze o malinký úlomek všech úžasných novinek. Zrovna tento seznam by vám ale ujít neměl.

Need for Speed: Payback předvádí divokou honičku

Závodní sérii Need for Speed známe již od roku 1994. Přesto se vám po zhlédnutí divoké honičky, která byla ukázána na konferenci EA, možná vybaví spíše Rychle a Zběsile. Návrat Need for Speed na obchodní pulty se točí kolem akce a nutno uznat, že adrenalin zaručeně nebude chybět.

Need-for-Speed-Payback-screenshot.jpgNeedForSpeedPayback-1.jpgNeedForSpeedPayback-2.jpgnfsp-license-plate.jpg.adapt.1456w.jpg

Příběh se bude točit kolem kartelu The House. Ten v herních záběrech převáží v kamionu superauto Koenigsegg Regera, každopádně počítal s tím, že by se ho mohla pokusit zmocnit banda hrdinů v Mustangu. Ve zběsilé honičce si můžete všimnout hromady bouraček a zpomalených výbuchů. Zakončením je pak pohled na nachystaný konvoj policistů.

Hra vychází 11. listopadu na Xbox One, PS4 a PC. Vlastníci členství EA Access si však budou moci hru vyzkoušet již 2. listopadu. Bližší informace naleznete na oficiálních stránkách

Diskuze (10) Další článek: The Crew 2: E3 dojmy z amerického snu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,