Nejlepší herní sluchátka pod stromeček: skvělý zvuk, prostor, ale i dobrý mikrofon

Dobrá herní sluchátka dokážou umocnit zážitky ze hry svým zvukem a podáním prostoru. Díky mikrofonu pak poslouží i jako nástroj pro komunikaci ve hře. Vybrali jsme osvědčené herní headsety, které se teď vyplatí koupit.

Razer Kaira X: Za skvělou cenu

Cena: 1 300 Kč

Sluchátka Razer Kaira X za poměrně nízkou cenu nabízejí překvapivě kvalitní zvuk a především naprosto špičkový mikrofon, se kterým je hraní jedna radost.

Sluchátka mají jednoduchý, a přesto stylový design z kvalitních plastů. Velké náušníky krásně uzavřou uši a umocní herní zážitek. I přes malou přizpůsobitelnost je konstrukce pohodlná.

sluchatka2.jpg

O výborný zvuk se starají 50mm měniče TriForce, které umí spolupracovat i s Tempest enginem konzole Playstation 5. K mání jsou sluchátka ve verzi pro PS5 a Xbox Series X, liší se však pouze barevným provedením. Potěší také výborný kardioidní mikrofon HyperClear, který v cenové kategorii nemá konkurenci. 

Ačkoliv jsou sluchátka koncipována pro nejnovější generaci konzolí, díky univerzálnímu jacku 3,5 mm je připojíte prakticky ke všemu. Zahrajete si tedy s nimi i na PC, Macu, starších konzolích, Nintendu Switch, tabletech i mobilních telefonech, které konektor ještě obsahují. 

https___hybrismediaprod.blob.core.windows.net_sys-master-phoenix-images-container_h1c_h34_9240733417502_230921-kaira-x-black-1500x10000-1.jpghttps___hybrismediaprod.blob.core.windows.net_sys-master-phoenix-images-container_h7a_h35_9240732434462_230921-kaira-x-ps-1500x10000-1.jpg

Nečekejte žádné pokročilé funkce a technologie. Jsou to základní sluchátka, ale to nejdůležitější zvládají velmi dobře. Pokud potřebujete něco levného a jednoduchého, dál už nehledejte.

  • Připojení: jack 3,5 mm
  • Měniče: 50mm TriForce
  • Mikrofon: kardioidní ohebný
  • Dodatečné funkce: nejsou
Diskuze (23) Další článek: Redakce Doupěte přeje čtenářům krásné prožití Vánočních svátků a šťastný Nový rok!

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,