Vybrali jsme nejlepší hry pro mobily, které si letos můžete zahrát. Většina je zdarma

Mobilní hry se v dnešní době vyrovnají mnoha počítačovým i konzolovým kouskům. Jakou si ale vybrat? Tady jsou naše tipy na nejlepší hry pro mobily.

Vampire Survivors: Pobíjení nekonečných hord

Platformy: Android, iOS 
Cena: Zdarma

Princip hry Vampire Survivors je naprosto jednoduchý. Se svojí postavou chodíte ve velké aréně, za nasbírané zkušenosti si vybíráte z různých vylepšení, která vám propůjčují stále silnější schopnosti, a snažíte se přežít až do samotného konce. Ovládáte ale pouze pohyb své postavy, veškeré útoky za vás v cyklech vykonává sama hra.

Na rozdíl od PC a konzolí jsou na mobilech Vampire Survivors opravdu zdarma. Na mikrotransakce nenarazíte a reklam je pomálu. Dobrovolně se ale na nějakou můžete podívat a za to získáte třeba pár zlaťáků navíc nebo dostanete ještě jednu šanci pokračovat v rozehraném průchodu. To se určitě hodí, pokud jste v jinak vydařeném pokusu udělali chybu.

fbd0aeb9-9189-4cb2-98bf-e07073bfffdf5d174984-44c8-42ac-af51-5fe2e4c6d94c

Obsah si můžete rozšířit o další úrovně a hratelné postavy, ale to už vás bude pár korun stát. Za DLC Legacy of the Moonspell a Tides of the Foscari dáte dohromady necelých 100 korun. Podíváte se s nimi do lesních a zasněžených krajin. Do rukou se vám pak dostanou kouzelníci, vymítači zla, ale třeba i klasičtí válečníci.

Váš názor Další článek: Avatar: Frontiers of Pandora je dokončený. Ubisoft odhalil své plány pro vydání dodatečného obsahu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,