Nejlepší hry pro Nintendo Switch za rok 2017: stačí si vybrat

Nebojte, my jsme na Nintendo Switch nezapomněli. I když se jedná o novou konzoli s menším množstvím titulů, již nyní se může Switch pochlubit velmi kvalitními kousky. Těchto 10 byste za rok 2017 rozhodně neměli vynechat.

Snipperclips

Hned od startu konzole jste si mohli vyzkoušet logickou hru Snipperclips, která se v první řadě může pochlubit velmi chytrým nápadem – hrajete za papírky a musíte se vždy správně vystřihnout. Každopádně nápad není to jediné, co vývojáři ze studia SFB Games provedli chytře.

snipperclips_1.jpgsnipperclips_2.jpgsnipperclips_3.jpgsnipperclips_4.jpg
Krása hry se skrývá ve spolupráci

Styl je jednoduchý, ve hře jsou vždy nejméně dva papírky stejného tvaru a dle potřeby se můžou stříhat, vždy tak, že jeden vystřihne druhý. Vždy jsou tedy ve hře nejméně dva papírky, i když hra podporuje singleplayer. Následně budete překonávat všelijaké úrovně, ve kterých budete občas praskat balónky, jindy házet basketballový míč do koše.

Počítejte však s tím, že hra je pouze v jednom hráči o ničem. Krása se skrývá právě ve spolupráci více hráčů – v tom ale vyniká na jedničku. Divili byste se, jak vás jednoduchá hratelnost dokáže zabavit.

Váš názor Další článek: GDS 2017: Rozhovor s Petrem Nagym o studiu Games Farm

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,