Nejlepší hry pro Playstation 4: zahrajte si skvělé exkluzivity a další pecky

Jestli už máte herní konzoli Sony Playstation 4, nebo si ji plánujete koupit (či dostat...), tady máte tipy na nejlepší hry, které si na ní teď můžete zahrát.

Death Stranding 

Cena

Po dlouhých letech očekávání a spekulování o tom, co je vlastně nový Kodžimův projekt zač, jsme se dočkali. Byla by škoda vyzradit, o co v Death Stranding jde, když je na tom vlastně celá hra založená, ale můžeme potvrdil, že Kodžima nelhal. Je to opravdu něco jiného než ostatní hry z produkce velkých studií.  

death.jpg

V roli Sama, který pracuje jako doručovatel, máte za úkol propojit všechna města napříč Spojenými státy. Tajemství ve zdejší realitě je ale více než dost, takže i jednoduchá činnost jako přenášení věcí z jednoho místa na druhé může poskytnout jedinečný zážitek.  

Na vzhledovou stránku si nemůžeme stěžovat. Háček tkví v hratelnosti. Sice dojde na akci, ale většinu času strávíte na cestách. Je velmi individuální, jak vám zdejší způsob hraní a vyprávění příběhu sedne. Možná i proto jsou hodnocení v recenzích tak rozporuplná.  

Mimo propojovaní měst jste propojeni i s ostatními hráči. Sice je přímo nevidíte, ale můžete si navzájem pomáhat. K těmto funkcím máte přístup i v případě, že nejste členy předplatného PlayStation Plus.  

Diskuze (11) Další článek: Resident Evil 3 Remake zvládnou rozběhnout i slabší stroje

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,