Nejlepší hry zdarma: Jak si skvěle zahrát a neutratit za to ani korunu

Za kvalitní hry nemusíte utratit ani korunu. Máme pro vás tipy na nejzajímavější hry zdarma, které přitom snesou srovnání s draze placenými tituly a v mnohém je i překonávají. Hry žijí z drobných nákupů přímo ve hře, ale ani za ně utrácet nemusíte.

The Finals

Platformy: PC, PlayStation 5, Xbox Series S|X

Na poli rychlých FPS stříleček se zadařilo The Finals. Po vlně battle royale her se jeho tvůrci vracejí k tradičním zápasům v uzavřenějších arénách, kde se proti sobě postaví tři nebo čtyři týmy soupeřící o získání co největšího peněžního obnosu. Můžete se zhostit role jedné ze tří herních tříd. Lehká exceluje v rychlém pohybu, střední vyniká v léčení a těžká pak s lehkostí prorazí jakoukoliv zeď. 

Destrukce je obecně velmi důležitou součástí hratelnosti The Finals. Zničit můžete prakticky cokoliv a naopak si můžete okolo sebe vybudovat zábrany pomocí různých vychytávek. Společnými silami tak musíte nashromáždit co nejvíc financí na předem určeném místě, kde se vám připíšou na účet. Do té doby vám je ale kdokoliv z konkurenčního týmu může ukrást.

8ad179ff-600c-4681-b0a8-7ef3ecae70257991246b-7864-4764-adf4-5233e37d28e7147fcabd-13e3-42da-b3ce-8831677ef2bc

The Finals jsou pojaté jako šílená televizní show, čemuž odpovídá i prostředí okolo map a také komentátoři, kteří neustále doplňují dění na bojišti. Vývojáři v tomto ohledu schytali nemalou kritiku, protože pro tuto funkci využívají hlasy vytvářené skrz umělou inteligenci. Samotným hráčům to ale očividně moc nevadí vzhledem k tomu, jakou popularitu hra od svého ostrého vydání nabrala.

Diskuze (3) Další článek: Tenisový TopSpin se vrací na scénu. Pracují na něm tvůrci poslední Mafie ze studia Hangar 13

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,