Nejlevnější herní DVD na trhu – kupujte Doupě DVD!

Redakce Doupěte pro vás připravila jedinečné DVD, které si můžete zakoupit tento týden na Invexu za pouhých 79,- Kč. Za své peníze získáte především pečlivě vytříděnou sbírku nejzajímavějších videí z her pro PC i konzole, které se na nás chystají v následujících měsících nebo letech. Podrobný obsah DVD najdete právě v tomto článku.
Kapitoly článku

Videa na DVD: Konzole

PlayStation 2

Metal Gear Solid 3: Snake Eater

Oba letošní trailery – E3 i TGS – patří k tomu nejlepšímu, čím se kdy pokoušeli vývojáři zlákat potenciální kupce hry. Úžasný filmový cit Hideo Kojimy, tvůrce série, vynesl upoutávkám na sérii Metal Gear Solid pověst filmových zážitků roku.

 

StarCraft: Ghost

Trailer z letošní E3 dokázal, že StarCraft se vrací v plné síle, i když oblečen do hávu akčního žánru.

Medal Of Honor: Rising Sun

Nová konzolová Medal Of Honor se představuje scénou náletu na Pearl harbour.

Final Fantasy X-2 Intro

Úvodní film pro nejnovější díl slavné RPG série je (jak jsme si již zvykli) ukázkou aktuálně nejúžasnější (nehratelné) počítačové grafiky.

Drag-On Dragoon

Square, autoři Final Fantasy, se spojili se svým největším konkurentem, kterým je UNIX, autor Dragon Questů. Výsledkem je tato *HRA*.

Fallout: BoS

Fallout na PS2 hratelností připomíná spíše Diablo, nebo nezapomenutelnou Baldur´s Gate: Dark Alliance (na jejímž vylepšeném engine běží).

Onimusha 3

Jean Reno a japonští samurajové v závěru slavného akčně-hororového eposu od autorů série Resident Evil.

Resident Evil: Outbreak – Intro & Gameplay

Videa z nového Resiho patří k mimořádným zážitkům, u intra navíc orchestr zahraje melodii, kterou si budete ještě dlouho přehrávat v hlavě. Evoluce slavné hororové série nikdy nevypadala tak dobře (alespoň na PS2:-)).

GameCube

Resident Evil 4

Velmi ranná verze hry, prezentovaná dvěma atmosférickými trailery, dává tušit, že se na nás chystá něco, co jsme ještě neviděli.

Metal Gear Solid: Twin Snakes

TO JE ONO! Dl mého názoru nejlepší trailer, jaký kdy dělal reklamu počítačové hře. Pro fanoušky série srdeční záležitost (pozor na infarkt:-)) a pro ostatní vyrážeč dechu. Matrix v japonské počítačové hře.

 

Xbox

Rainbow Six 3: Alcatraz video

Slavná taktická akce vykrádá film Skála.

HALO 2

Mimořádně povedené video lze považovat za krátký film, včetně příběhu, hereckých výkonl a dokonale hollywoodské hudby. Happy end ale nečekejte! Halo 2 bude nepochybně trhákem, stejně jako jeho předchůdce.

 

Aktuální remake prvního Halo pro PC

BreakDown E3 2003

Znáte Xenoságu? Její vydavatelé nám nyní přinášejí jiný japonský projekt s nepopsatelným designem postav, hlubokým megalomanským příběhem a grafikou, kterou jste jinde neviděli. RPG křížené s FPS nabídne zřejmě zcela nový herní zážitek, který by ve své nápaditosti a propracovanosti mohl směle soupeřit s Half-Life 2. nejzajímavější konzolový projekt, ohlášený na příští rok!

Dino Cisis 3

Zkřížit vetřelce a dinosaury byl báječný nápad. Epický vesmírný horor od autorů série Resident Evil vás ohromí na první pohled.

Kameo

Nově ohlášené revoluční RPG sálá atmosférou čínských mýtů. Nádherné video váš přesvědčí, že tato hra bude další s trháků, které příští rok vyzvednou Xbox z prachu.

Plné hry (Freeware)

Když jsem procházel podrobné statistiky čtenosti Doupěte, abych vytipoval, které freeware hry si nejčastěji stahujete, byl jsem tak trochu šokován – i když jsem to možná měl čekat: všechny nejstahovanější hry byly erotické (to většina) nebo maximálně násilné. Co se dá dělat: máte co jste chtěli – výběr z nejstahovanějších freeher na Doupěti za poslední dobu. Nezbývá než upozornit, že erotické hry nejsou vhodné pro mládež do 18 let :-).

Martian Cronicles: Code Red

FPS akce, ve které budete bojovat v základnách na Marsu s mimozemšťany, nezapře inspiraci prvním Half-Life. Hra byla vyvinuta na stařičkém engine Quake, nicméně nevypadá nejhůř a je otestováno, že běží i pod win XP (jako ostatně i zbytek DVD).

Light Driver

Vyzkoušejte si, jaké to je, řídit automobil na noční silnici!

Napalm Bomber 3D

Další mutace oblíbeného Bombermana.

Bikini Black Jack

Zahrajte si oblíbenou karetní hru s krásnými dámami v plavkách.

Star Snapshot

Vaším úkolem bude fotit krásné nahotinky, které se budou objevovat na obrazovce.

Další hry: Smash The Granny, Zastřel si svou tchýni, Pedestrain Hill

Za poskytnuté freeware hry děkujeme zprostředkovateli, serveru www.freehry.cz.

Ostatní drobnosti

Zde naleznete poslední (v pořadí ji třetí) upoutávku na film, od kterého se očekává, že se letos postaví vedle Matrixe a LOTRa 3 – Kill Bill Quentina Tarantina běží v kinech již tento týden. Dále je zde vkusný screensaver Max Payne 2, ovladače ATI 3.7 pro Radeony, Detonátory 45.23 a soubor pro instalaci Direct X 9.

Možná namítnete, že na DVD chybí spousta věcí, které by se současným hráčům hodily – patche, další ovladače a užitečné programy… nicméně první DVD Doupě bylo koncipováno víceméně čistě jako sbírka ukázek z nejlepších her současnosti i blízké budoucnosti, čemuž bylo pořízeno vše ostatní. Naším cílem není nabídnout stejný obsah jako současné tištěné časopisy za nižší peníz, nýbrž něco docela jiného, nového. Uvidíme, co na to řeknete.

Autoři Doupě DVD

Koncept, výběr materiálů, kompletace: Martin Zavřel
Koncept, výběr materiálů: Kamil Gric
Zdrojová databáze: www.doupe.cz
Grafický návrh engine DVD: Martin Vlach
Další grafika, potisk DVD: Jan Horčík
Programování engine DVD: Martin Mareček
Technická podpora: Pavel Gajdík, Jan Klimeš
Produkce: Pavel Pospíšil
Distribuce: www.vltava.cz

Nakladatelství Computer Press, a.s.

Témata článku: , , , , , , , , , ,