PlayStation 5 ve verzi s mechanikou je zlevněný na 10 990 Kč. V akci jsou i některé exkluzivity

Nad rámec letní akce ve svém digitálním obchodě si PlayStation připravil i výprodej pro ty z vás, kteří konzoli ještě doma nemají. Až do 7. srpna si můžete ve vybraných obchodech pořídit PlayStation 5 ve verzi s mechanikou za 10 990 Kč, což je klasická cena Digital edice. U nás se do akce zapojili velcí prodejci jako Alza, CZC nebo Datart. Přehled všech obchodů najdete na oficiálních stránkách Sony.


PlayStation 5


Rozhodně bychom doporučovali sáhnout právě po variantě s mechanikou. Ušetříte pak i na samotných hrách. Stává se často, že krabičky vás vyjdou levněji, než kdybyste vše pořizovali digitálně. Navíc tak můžete využívat i hry z druhé ruky. Ve velkých výprodejích pak ušetříte ještě víc. Třeba na CZC nyní najdete God of War Ragnarök za 999 Kč nebo Marvel's Spider-Man: Miles Morales za 799 Kč. V obchodě Xzone pak slevy zahrnují i utlimátní edici tohoto dílu Spider-Mana za 999 Kč, se kterou dostanete rovnou i vylepšenou verzi prvního příběhu Petera Parkera pro PS5. 

S menší slevou můžete mít také headset PlayStation VR2 za 13 790 Kč. Opět na Xzone najdete i jeho variantu balení se hrou Horizon: Call of the Mountain za 14 790 Kč. Virtuální realita je sice v herním světě stále vedlejší záležitostí, ale pokud byste si ji chtěli pořádně osahat, PS VR2 je pro to velmi dobrým vstupním bodem. 

Diskuze (2) Další článek: V The Walking Dead: Betrayal nesmíte věřit ani blízkým přátelům. Vývojáři na srpen chystají test nové dedukční hry

Když navštívíte internetový obchod přes náš katalog zboží, Živě za to může získat provizi. Službu Zboží Živě provozujeme ve spolupráci s Heureka.cz.

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,