Xbox Series X skoro všude zlevnil na 9990 Kč. V super akci je i ovladač Elite 2

Větší z herních konzolí od Microsoftu se dlouho vyhýbala slevám. Během Black Friday a ještě i pár týdnů poté se ale Xbox Series X dá ve velkých e-shopech koupit za 9990 , některé malé obchody jej mají ještě o pár stovek levněji. Doporučená cena zůstává na 12 490 Kč, ale tolik si momentálně neúčtuje ani Microsoft. Za sadu včetně hry Forza Horizon 5 chce jen 10 549 Kč.

Zvýhodněné „bundly“ mají i jiné e-shopy. Xzone nabízí konzoli spolu se hrou Diablo IV za 10 690 Kč. V Alze je za 10 341 Kč Series X s EA Sports FC 24, tedy tedy duchovním nástupcem série Fifa, jen je třeba v košíku zadat slevový kód ALZADNY10. V obou případech jde o nefyzické verze her s aktivačním klíčem.

Series X stojí dvakrát víc než Series S, oproti němu však má třikrát vyšší grafický výkon a o chlup vyšší procesorový. K tomu více paměti (a rychlejší), dvakrát větší SSD a navrch ještě optickou mechaniku schopnou přehrát Ultra HD Blu-ray a otevírající konzoli bazarovým hrám. Díky výkonu si navíc tituly užijete v lepší kvalitě, řada her je ve 4K s 60 fps, existují i takové schopné běžět při 120 fps.

Microsoft Xbox Series X Microsoft Xbox Series X
nabízí 64 obchodů za ceny od 9 990 Kč
Srovnat ceny na Živě

Za dosud nejnižší cenu je i pokročilý xboxový gamepad, některé obchody jej prodávají za 1990 Kč, obvykle je o pětistovku dražší. Elite 2 Core umožňuje nastavit tuhost analogových páček, jde snadno vyměnit kloboučky i směrový D-Pad a triggery mají užitečný zámek. Gamepad má také kompletně pogumované gripy, akumulátor s výdrží 40 hodin a umožňuje přemapovat tlačítka a uložit je do tří různých profilů.

Přes WhatsApp vás upozorníme na novou slevu

Slevové akce někdy netrvají dlouho nebo obchody mohou mít jen malé množství zlevněných produktů. Než se k článku dostanete, může být pozdě.

Hlídač slev má ale svůj kanál v komunikátoru WhatsApp. Klikněte na odkaz, otevře se v aplikaci. Jakmile vydáme článek o slevě, hned na WhatsApp pošleme zprávu. O akci se tak dozvíte v době, kdy je ještě stoprocentně platná.

WhatsApp má ale u kanálů vypnuté upozornění na nové zprávy. Musíte to změnit sami přes ikonu zvonku v pravém horním rohu aplikace.

Hlídač slev na WhatsAppu
Nezapomeňte si u kanálu nastavit upozornění

Našli jste sami zajímavou slevu? Napište nám o ní.

Diskuze (1) Další článek: Obsidian chtěl udělat další hry ze světa Falloutu a The Elder Scrolls. Bethesda odmítla

Když navštívíte internetový obchod přes náš katalog zboží, Živě za to může získat provizi. Službu Zboží Živě provozujeme ve spolupráci s Heureka.cz.

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,