Nejnovější Forza a nadcházející Gears of War jako exkluzivity pro Windows Store?

Microsoft to se svým digitálním obchodem nejspíš myslí opravdu vážně. Uspěje u hráčů?

Zprávy z minulého týdne, kdy se redmondský počítačový gigant nechal sylšet, že možnost získání Windows verze hry při koupi Xbox One verze by měla být v budoucnu samozřejmostí, otevřely dveře novým spekulacím.

Na čínském serveru WPDang se totiž včera objevila informace, která zmiňuje, že Microsoft zřejmě ponoukne několik svých dobře známých a exkluzvních značek z konzole Xbox ve verzích pro operační systém Windows 10, kde jedinou možností, jak se k nim (legálně) dostat bude právě přes jejich integrovaný obchod.

1455554404-forza-6-key-art-horizontal.jpg

Mělo by se jednat o tituly značky Forza, konkrétně se spekuluje o Motosport 6 a zatím neoznámeném Horizon 3. Kromě nich by ale na řadu měla přijít i nadcházející akce Gears of War 4. 

Jestli se Microsoft odhodlá na oficiální vyjádření teprve pár týdnů před vydáním, stejně jako tomu bylo u Quantum Break, nebo tuhle informaci okomentuje na blížící se E3 je zatím těžké říct. I kdyby se tak stalo, byl by to sice hezký krok, avšak vybíravé PC hráče by tím nejspíš neuspokojil do plné míry. Podobný komfort nám už přeci EA ponouká řadu let. Co je to za hru, když je jí možné sehnat jen v obchodu vydavatele?

Diskuze (7) Další článek: Ve Far Cry Primal si v DLC zahrajete i za mamuta

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,