Nejnovější závody F1 2022 odhaleny. Venku je trailer, galerie i datum vydání

Závodníci všech zemí, spojte se.

Nejnovější ročník závodů od Codies, F1 2022, se nám konečně včera pořádně představil. Titul vyjde letos pro PC a obě generace konzolí, na PC také bude plně podporovat brýle virtuální reality Oculus Rift a HTC Vive pro ještě věrohodnější zážitek. 

Spolu s galerií a premiérovým trailerem dorazila také sprška informací. Ve hře samozřejmě nebude chybět nejnovější šampionát FIA Formula One World Championship, který tentokrát přinese s sebou i nové hybridní vozy a přepracovaná pravidla, včetně F1 sprintů. Nechybí International Autodrome pro závody Miami Grand Prix a aktualizace se dočkají tratě v Austrálii, Španělsku a Abu Dhabi. 

Velkou novinkou má být velká přizpůsobivost závodů včetně celé řady pravidel a nastavení. Zapracovalo se na tréninku, adaptivní umělé inteligenci soupeřů, přehlednosti uživatelského rozhraní v menu a celé řadě dalších prvků. Hráči se tak do akce dostanou mnohem rychleji. 

Potvrdil se i nedávný únik, hra bude mít nový režim s názvem F1 Life, ve kterém se mnohem podrobněji podíváte do zákulisí celého fenoménu tohoto motorsportu a budete si piplat svůj vlastní hub se sbírkou supersportů, oblečení, příslušenství a dalších náležitostí. Jde tedy o opravdovou oslavu fanoušků F1. 

Samozřejmostí je plnohodnotný režim kariéry, My Team a multiplayer. Codemasters se snaží, aby letošní ročník byl z hlediska obsahu i možností pro hráče tím nejnabitějším za poslední roky. Uvidíme, jak budou vypadat záběry přímo ze hry.

Váš názor Další článek: PlayStation Now konečně míří i do Česka a na Slovensko. Známe také datum spuštění nového PS Plus

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,