Nejprodávanější hra všech dob se blíží

Hráče nemusí konzole vůbec zajímat, nemusí ani vědět, kdo je Master Chief, Covenant a co znamená obskurní zkratka MJOLNIR, nicméně ani tak nemůže tyto prvky ze světa Halo 3 ignorovat. Herní obchody po celém světě aktuálně hlásí překročení hranice jednoho miliónu předobjednávek, což hru předurčuje k možnému titulu nejprodávanější videohry historie, a to hned během několika prvních dnů od nástupu do obchodů. Ten je stanoven na 25. září.

Předobjednávky však nejsou vše. Microsoft plánuje penetrovat neherní publikum masivní marketingovou kampaní, která alespoň v Americe pronikne takřka kamkoliv. V samoobsluhách bude na policích k dostání nápoj Mountain Dew s herním potiskem a přidaným kofeinem (aby hráč neusnul u dlouhého příběhu… nebo nudného? :-)), automobilka Pontiac zaštítí pořádání několika party po celé zemi, rozdá tisíc originálek a jako zlatý hřeb předá jednomu šťastlivci speciální verzi přibližovadla G6 GXP v Halo 3 tuningu. A pokud mezi hraním vyhládne, bude možné se jít nasytit do řetězce Burger King originálním Halo 3 menu.

Zajímavý je enormní zájem o nejvyšší ze tří speciálních edicí označenou Legendary. Ta bude obsahovat model helmy hlavního Master Chiefa, který se znovu v intenzivních přestřelkách utká s mimozemšťany aliance Covenant, ovšem v den vydání titulu se předpokládá její beznadějné vyprodání. Je-libo zajít dál do extrémů? Pak je zde Halo 3 Missile Case (viz obrázek výše) objednatelná na stránkách www.gamestop.com.

 

Diskuze (18) Další článek: Bioshock hotov, recenze v OXM za týden

Témata článku: , , , , ,