Nejprodávanější hry roku 2017, které provětraly peněženky

Zajímá vás, které hry byly v loňském roce co do prodejnosti nejúspěšnější? My jsme to zjistili za vás.

Rok 2017 je za námi a přinesl opravdu velké množství kvalitních titulů. Pojďme se podívat, které pro své vývojáře znamenaly zlatý důl a přinesly do pokladnice nejvíce zlaťáků.

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands

Věřte tomu nebo ne, ale prvenství v tomto ohledu může hrdě slavit Ubisoft. Přestože si svým počínáním v posledních letech nasekal opravdu mnoho odpůrců, jedno zapřít nelze. Na kvalitní tituly má zkrátka čuch a jejich prodejnost je téměř vždy úctyhodná.

ghost-recon-wildlife.png3186370-grw_preview_screenshot_f_1485218127.pngGRW_LAUNCH_SCREENSHOT_A_4K_1488794941.jpggrw-ubicom-ss-07-HQ_252979.jpg

O to zajímavější je potom skutečnost, že hra vyšla až v březnu minulého roku, oproti některým konkurentům tak měla zpoždění téměř čtvrt roku. Ani to ovšem tuto kooperativní akci nikterak neohrozilo a Ubisoft může po právu oslavovat.

A co vlastně stojí za tak skvělým výsledkem? Vývojáři se před vydáním vytahovali s největším otevřeným světem, který byl kdy v rámci studia vytvořen. Dalším lákadlem byl potom rozhodně důraz na kooperativní hratelnost a především vhodně vybrané prostředí drogových kartelů Jižní Ameriky. K tomu všemu přičtěme v mnohém magickou auru studia a výsledky jsou celkem snadno pochopitelné.

Přestože hra rozhodně nepatří mezi ty nejzajímavější kousky, které rok 2017 nabídl a často ji ani nenajdete v top žebříčcích, vývojářům je to asi stejně jedno. Nejde o to udělat výtečnou hru, ale hru, která se prodává. A to Ubisoft v případě Wildlands splnil na jedničku.

Diskuze (3) Další článek: Nominace na ceny D.I.C.E. Awards vede Horizon: Zero Dawn

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,